House of Performance benoemt Marijke ten Have en Charlotte Houben

06 juli 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

House of Performance-consultants Marijke ten Have en Charlotte Houben hebben beiden per 1 juli een volgende stap gezet in hun carrière. Ten Have is benoemd tot partner, terwijl Houben een plek krijgt in de directie van het organisatieadviesbureau.

Marijke ten Have brengt meer dan vijftien jaar werkervaring mee naar haar partnerschap binnen House of Performance. Ze is sinds begin 2021 werkzaam bij het bureau.

“Ik ben trots en blij op het vertrouwen dat ik hiermee krijg van House of Performance om voor een lange tijd te gaan bijdragen aan de groei van onze organisatie. Ik kijk ernaar uit om de komende periode vanuit de partnerrol met klanten en collega’s samen te werken”, aldus Ten Have.

Marijke ten Have en Charlotte Houben - House of Performance

Voordat ze zich aansloot bij House of Performance deed Ten Have consultancyervaring op bij Berenschot en bekleedde diverse leidinggevende en projectmanagementrollen in human resources bij organisaties als de Nederlandse Zorgautoriteit en ProRail.

“De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgedaan in het aansturen en begeleiden van verandertrajecten op het snijvlak van strategie, leiderschap, team- en talentontwikkeling. Bij House of Performance werk ik vooral aan klantvragen over leiderschapsontwikkeling in organisatietransformaties.”

Charlotte Houben is meer dan vijf jaar actief voor House of Performance, na eerder ervaring te hebben opgedaan in de advocatuur. Haar trackrecord is gevarieerd. Zo hielp ze een zorgverzekeraar bij de herijking van de strategie, een spoorwegbeheerder met een agile-transformatie binnen de IT-afdeling, een gemeente met de inrichting van een nieuw besturingsmodel en een ziekenhuis met een intern samenwerkingstraject.

“Ik haal mijn voldoening bij House of Performance vooral uit wat we doen, hoe we dit doen en vooral ook met wie we dit doen”, vertelt Houben. “Om hieraan actief verder te bouwen in de rol van operationeel directeur is een uitdaging die helemaal in lijn ligt met mijn wens om leiding te gaan geven en de organisatie intern verder te brengen.”

House of Performance is een Utrechts management consultancy- en interim managementbureau met een kernteam van rond de 100 professionals. Eerder dit jaar is House of Performance onderdeel geworden van de Highberg Group.