Tenzinger organiseert tweede editie van de Zorgverslimmer Award

22 juli 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Welke zorgprofessional gaat er dit jaar met de Zorgverslimmer Award aan de haal? Na een succesvolle eerste editie van de wedstrijd zal ook dit jaar weer gezocht worden naar de meest in het oog springende, slimme en innovatieve oplossingen voor de zorg.

De Zorgverslimmer Award werd vorig jaar in het leven geroepen door Tenzinger, een van de grotere gespecialiseerde zakelijke dienstverleners voor de zorgsector. Tenzinger helpt zorginstellingen in de care, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en ggz met het verbeteren en digitaliseren van zorg- en administratieve processen.

Waar het bedrijf zich al sinds 2004 toelegt op het verbeteren en verslimmen van de zorg, kan iedereen op ieder moment met een goed idee komen voor een betere en efficiëntere zorg.

In de komende jaren zal dat ook meer dan nodig zijn. Immers, de zorg staat voor enorme uitdagingen. Mede door de vergrijzing is er almaar meer vraag naar zorg, terwijl het tekort aan vaardig personeel blijft toenemen. Dit vraagt om pioniers met slimme, frisse ideeën.

Met de tweede editie van zijn Zorgverslimmer Award wil Tenzinger opnieuw iedereen in de zorg aansporen om mee te blijven denken én te werken aan slimmere zorgoplossingen. Dat kan op allerlei gebieden, te denken valt aan “algoritmes, voorspellers, procesverbeteringen, methodes, mooie projecten of inspirerende boeken”.

Voor de award zullen uiteindelijk in totaal 24 genomineerde ‘Zorgverslimmers’ bekendgemaakt worden, die met hun zorgideeën de zorg “alerter, proactiever en efficiënter maken” en daarom een podium verdienen.

Vorig jaar kreeg Yvette Roke dat podium en wist als winnaar uit de bus te komen. Roke is psychiater van beroep bij GGz Centraal. Samen met haar cliënten met autisme maakt ze gepersonaliseerde e-healthoplossingen die de eigen regie ondersteunen in het omgaan met dagelijks ervaren stress.

Meer informatie? Bekijk de website van de Zorgverslimmer Award 2022.