Supply Value breidt team uit met drie senior professionals

22 juni 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Supply Value heeft het team uitgebreid met drie ervaren professionals.

Gijsbert Boor is gestart als Business Unit Manager bij de sector Overheid, met een focus op digital. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring op het snijvlak van ICT, inkoop en (organisatie)transformaties.

Na te hebben gewerkt voor onder meer Telfort, FrieslandCampina en Danone begon Gijsbert als zelfstandig adviseur, (programma)manager en inkoopleidinggevende. Hij deed opdrachten voor een aantal Nederlandse multinationals en de centrale overheid. In zijn laatste rol als General Manager Procurement bij Royal FloraHolland werkte hij aan de verdere structurering en verbetering van het inkoopbeleid en de inkoopprocessen en -systemen.Gijsbert Boor, Maurits van Zoeren, Pauline van Tol - Supply Value

Maurits van Zoeren is aangesteld als Senior Consultant. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in supply chain & operations binnen multinationals zoals Halliburton, Jungheinrich en Sakura Finetek. Hij neemt kennis en ervaring op het gebied van het opzetten van afdelingen, optimaliseren van voorraden en data-driven performance management mee naar zijn nieuwe rol.

Hiervoor was hij Inbound Supply Chain Team Lead en verantwoordelijk voor alle plan- en inkoop-gerelateerde zaken van operationeel tot strategisch gebied. Ook heeft hij veel ervaring met het opstarten en doorontwikkelen van sales & operations-trajecten bij verschillende werkgevers.

Pauline van Tol is gestart als Manager Services. Pauline is een ervaren manager en heeft in verschillende branches gewerkt als onder andere General Manager, Manager Business Control en Director Finance & Operations.

Ze neemt plaats in de directie en wordt verantwoordelijk voor alle ondersteunende kernprocessen binnen het bedrijf, waarbij de focus op marketing en recruitment gaat liggen. Daarnaast sponsort Supply Value een gedeelte van de tijd die ze als vrijwilliger besteedt bij de Stichting Accolade Zorg.

Bij Supply Value werken meer dan 40 consultants en medewerkers. Het advies- en implementatiebureau richt zich op drie thema’s: inkoop, supply chain & operations en digitalisering.