Student Consultant voegt 19 nieuwe consultants toe aan netwerk

17 mei 2022 Consultancy.nl 7 min. leestijd
Meer nieuws over

Student Consultant heeft, verdeeld over twee lichtingen negentien nieuwe consultants aan het team toegevoegd.

In februari en maart 2022 heeft Student Consultant wederom nieuwe lichtingen met consultants aangenomen. Dankzij de nieuwe aanwas is het netwerk van het bureau – dat in 2020 van start is gegaan – inmiddels gegroeid tot boven de 50 consultants.

“Met het oog op ons doel om het grootste studentenadviesbureau van Nederland te worden, blijven we de komende maanden actief met het werven van ambitieuze studenten”, aldus medeoprichters Jorick Schilken en Reno Kochanowski.

Student Consultant voegt 19 nieuwe consultants toe aan netwerk

De februari-lichting

Deborah Luijendijk is op dit moment bezig met de master Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Met haar resultaatgerichte houding streeft Deborah ernaar bedrijven te voorzien van een oplossing voor diverse en complexe vraagstukken.

“Bij Student Consultant kan ik door het uitvoeren van uitdagende projecten mijn reeds opgedane theoretische kennis toepassen in de praktijk en mijzelf op professioneel gebied verder ontwikkelen.”

Aafke Delissen volgt de bachelor International Business aan de universiteit van Maastricht. Ze kijkt ernaar uit om met haar leergierigheid veel ervaring op te doen bij Student Consultant.

“De diversiteit en multiculturele achtergrond van mijn studie geeft mij zowel de mogelijkheid om te leren over veel verschillende onderwerpen als over verschillende culturen.”

Ook Colin Eijer studeert  aan de universiteit van Maastricht. Hij zit in zijn laatste jaar van de bachelor Economics & Business Economics. Tijdens zijn studie heeft hij kennis opgedaan op het gebied van management, strategy en economics.

“Door mijzelf, samen met ervaren consultants, constant te ontwikkelen zorg er ik niet alleen voor dat ikzelf beter word, maar ook de kwaliteit van mijn projecten omhooggaat.”

Ryan van der Burgh is net als Aafke en Colin student aan Maastricht University, waar hij de master Sustainable Finance volgt. Hiervoor heeft hij de bachelor Economics and Business Economics voltooid.

“Student Consultant biedt mij de kans om mijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk en mezelf verder te ontwikkelen op professioneel vlak samen met een team vol ambitieuze topstudenten.”

Kez Iedema is de vierde van deze nieuwe lichting die studeert aan de universiteit van Maastricht. Tijdens zijn bachelor International Business heeft hij zijn interesses ontwikkeld in accountancy en strategy.

“De voorkennis die ik heb opgedaan met mijn bachelor International Business en het Student Consultant-team bestaande uit ijverige studenten bieden mij de perfecte mogelijkheid om als persoon te groeien binnen het bedrijfsleven.”

Maaike Willekes volgt de master Marketing Analytics aan Tilburg University, nadat ze hiervoor de bachelor Economics and Business Economics afrondde. Met haar analytische vaardigheden is ze vastberaden om bedrijven te helpen als consultant.

“Tijdens mijn studie heb ik analytische vaardigheden opgedaan en is mijn interesse voor consultancy aangewakkerd. Bij Student Consultant krijg ik de kans om deze vaardigheden in de praktijk te brengen én uit te breiden door het geven van hoogwaardige strategische adviezen aan onze opdrachtgevers.”

Ook Youri Staal studeert aan de Tilburg University. Hij is momenteel bezig met de master Marketing Management. Met zijn interesse in strategische vraagstukken kijkt hij ernaar uit om diverse projecten van kwaliteit af te ronden bij verschillende bedrijven.

“Ik ben blij dat ik mijzelf bij Student Consultant verder kan ontwikkelen als consultant en dat ik mijn kennis nu mag gaan uitwerken bij diverse bedrijven en projecten.”

Nick Beukenkamp maakte na zijn bachelor Artificial Intelligence aan de Radboud University in Nijmegen de overstap naar Utrecht University om daar de gelijknamige master te volgen. Tijdens zijn studies ontwikkelde hij zijn interesses in data analysis en machine ethics.

“Student Consultant biedt mij de kans om brede werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven waar de praktijk je soms meer leert dan de theorie.”

Lisa van Leeuwen is momenteel bezig met de bachelor Psychology & Technology aan de Technische Universiteit Eindhoven. Ze volgt daar een track in Computer Science.

“Student Consultent helpt mij om mijn kwaliteiten in te zien en mezelf steeds verder te ontwikkelen.”

Ook Roeland Hooijmans volgt een studie aan de Technische Universiteit van Eindhoven. Hij is bezig met het afronden van de master Industrial and Applied Mathematics. Met zijn analytische aanpak kijkt hij ernaar uit om zorgvuldige resultaten op te leveren bij diverse bedrijven.

“Als consultant kan ik mijn theoretische kennis inzetten en toepassen in de praktijk om complexe problemen op te lossen en tegelijkertijd mezelf op professionele vaardigheden te ontwikkelen.”

De maart-lichting

Fabian van Riesen volgt momenteel de bachelor International Business Administration aan Tilburg University. Hier verwerft hij kennis over onder andere management accounting, finance en supply chain management.

“Het voor bedrijven zijn van een frisse blik en een link tussen academische kennis en de praktijk. Dát is wat mij drijft!”

Jordy Haverkamp volgt net als Fabian International Business Administration aan de universiteit van Tilburg. Jordy haalt zijn plezier uit het adviseren van bedrijven op strategisch of financieel gebied.

“Student Consultant geeft mij de basis voor een carrière op het gebied van consultancy. Door de groep ambitieuze studenten, uitdagende projecten en trainingen van hoogwaardige consultancybedrijven is dit de plek om mij verder te blijven ontwikkelen.”

Jasper Fasen bevindt zich momenteel in de laatste fase van zijn bachelor Econometrics and Operations Research aan Maastricht University. Hierna gaat hij verder met de Master Quantitative Finance aan de Erasmus Universiteit.

“Door middel van datagedreven oplossingen wil ik eraan bijdragen dat bedrijven slimmere strategische keuzes maken.”

Daan ten Dolle zit in zijn tweede jaar van de bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met zijn kritische en analytische blik kijkt hij ernaar uit om bedrijven te ondersteunen met zijn kennis.

“Student Consultant is hét bedrijf waar ik naast mijn theoretische studie me optimaal kan ontwikkelen door praktische ervaring op te doen binnen de consultancywereld.”

Yuri Donath is momenteel zijn Bachelor Bedrijfseconomie aan het afronden. Hij wil met zijn kennis en ervaring projecten naar een hoger niveau tillen.

“Ik kijk ernaar uit om hier verder te ontdekken wat consultancy voor mij betekent en om bij te kunnen dragen aan het neerzetten van een succesvol project.”

Wout Berends studeert Economics and Business Economics aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hier ontwikkelt hij zich onder andere in de vakgebieden economics, finance en accounting.

“Student Consultant biedt mij de kans om naast mijn studie mijn hard en soft skills in de bedrijfswereld te ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om door een combinatie van brede opgedane kennis en verdere ontwikkeling van vaardigheden bedrijven te kunnen helpen met uitdagende vraagstukken.”

Eveline Verhage is momenteel bezig met haar bachelor Entrepreneurship and Business innovation aan de Universiteit van Tilburg. Door haar ondernemende achtergrond verwacht ze haar toolbox verder te kunnen vullen om zo diverse problemen effectief te kunnen tackelen.

“Ik hoop mijn inzichtelijke blik tot uiting te laten komen en tegelijkertijd meerdere vaardigheden te verkrijgen bij Student Consultant. Practice makes perfect.”

Max Louwaard zit momenteel in zijn derde jaar International Business aan Maastricht University. Na het opdoen van veelal theoretische kennis ziet hij Student Consultant als de ideale manier om deze kennis op een praktische manier toe te passen.

“Ik kijk ernaar uit mijn internationale ervaringen en mijn kennis toe te passen en mij samen met Student Consultant te ontwikkelen.”

Thom Zoomers volgt de bachelor Entrepreneurship & Business Innovation aan de Tilburg Universiteit. Hier is hij bezig met innovatieve manieren om bedrijven te starten en problemen op creatieve manieren op te lossen.

“Bij Student Consultant heb ik de mogelijkheid om mezelf uit te dagen en te leren door samen met anderen aan projecten te werken die organisaties helpen verder te komen.”