Michelle Muller versterkt Gwynt als Business Associate

11 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Gwynt heeft Michelle Muller verwelkomd als nieuwe Business Associate.

De afgelopen ruim zeven jaar deed Michelle uitgebreide ervaring op als category manager bij een grote supermarktketen. “Ik heb ervaring op het gebied van category management op de categorieën drinks en vriesvers. De laatste categorie omvat veel verschillende voedingsgroepen, waardoor ik een brede kennis heb opgedaan als het gaat om food”, legt Michelle uit. 

Als category manager was ze verantwoordelijk voor het formuleren en uitvoeren van een omnichannel-categoriestrategie. Belangrijke onderwerpen hierbij waren assortimentsopbouw, private label-productontwikkeling, pricing, promotie en presentatie.

Michelle Muller, Consultant, Gwynt

“Ik heb een passie voor consumentengedrag en ik krijg veel energie van het verbeteren van de business. Dit kan gaan om de ultieme shoppingervaring, maar ook over productontwikkeling aan de hand van de laatste trends of het werken naar een optimaal bedrijfsproces”, vertelt Michelle.

“Daarnaast heb ik diverse interne projecten gedaan en het advanced food commerce program gevolgd bij EFMI. Hierdoor heb ik mij verder gespecialiseerd in category management, maar daarnaast ook verbreed op het gebied van channel development”, voegt Michelle toe, die in 2014 ook een master in Marketing Management afrondde.

Volgend op haar rol als category manager besloot ze afgelopen maand een nieuwe uitdaging aan te gaan en de overstap naar de consultancy te maken. Nu werkt ze als Business Associate bij Gwynt, een adviesbureau dat zich in het bijzonder focust op opdrachtgevers – vooral familiebedrijven en ondernemers – in de food- en maakindustrie, de retail, de groothandel en de logistiek.

Wat Michelle in het bijzonder waardeert aan haar nieuwe werkgever is de focus op klantgerichtheid. “Het is voor mij belangrijk dat de klant centraal staat en te doen waar nu en in de toekomst behoefte aan is. Dit is ook waar Gwynt voor staat. De focus ligt sterk op het realiseren van doorbraken met een blijvende impact bij ondernemende (familie)bedrijven.”

Gwynt werd opgericht in 2005 levert diensten op het gebied van onder meer operational en business excellence, supply chain, innovatie en internationale expansie.