Zes redenen om bij Critical Minds te gaan werken

10 mei 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Critical Minds groeit en is op zoek naar nieuwe collega’s. Maar wat maakt het adviesbureau uit Kamerik zo’n aantrekkelijke werkgever? Lobke van Enkhuizen, die in korte tijd bij het bureau al veel van Critical Minds heeft gezien, deelt zes redenen.

1: Werken bij meerdere opdrachtgevers

De gemiddelde duur van een opdracht varieert van 6 tot 12 maanden. Dit houdt in dat je in korte tijd voor diverse opdrachtgevers kunt werken en zo in meerdere keukens kunt kijken.

Veel van onze opdrachten zijn bij scheepswerven of haar onderaannemers. Om je werk goed te kunnen uitvoeren zal je regelmatig op de werkvloer te vinden zijn, waardoor je het bouwproces van dichtbij meemaakt.

Zes redenen om bij Critical Minds te gaan werken

2: Grote stappen zetten in korte tijd

In korte tijd kun je enorme stappen maken, misschien zelfs stappen waarvan je zelf denkt dat je hiervoor nog niet alle vaardigheden in huis hebt. Door ervaren Critical Minds word je begeleid zodat je in korte tijd verder kunt komen dan je voor mogelijk hield.

Ook krijg je bij Critical Minds de ruimte om kansen te pakken. Dit geldt voor iedere Critical Mind, of je nou net bent begonnen of al een aantal jaren bij Critical Minds werkt: zie je kansen binnen je huidige opdracht? Dan moedigen wij je aan en dagen wij je uit om dit te proberen.

3: Diverse doorgroeimogelijkheden

De meeste Critical Minds starten in een functie als planner voor een afdeling of project. Een leerzame functie, want als planner kun je het projectteam helpen met zowel het inzicht geven in de voortgang als het inzetten van deze tool om het bouwproces efficiënter in te richten. Met deze basis kun je doorgroeien in verschillende rollen, denk aan (project)manager, consultant, of trainer/coach.

4: Als je meer wil dan een 9 tot 5-baan

Los van het werken bij de klant, biedt Critical Minds je ook veel mogelijkheden om te leren en te ondernemen. Dit kun je inrichten zoals je zelf wil. Kleine disclaimer: we hechten ontzettend veel waarde aan leren, dus hiervoor hebben wij voor de eerste twee jaar een vast leertraject dat iedereen volgt. Daarna kun je je gaan verdiepen of verbreden in de materie die bij jou past.

5: Leren en ontwikkelen

Eens per twee weken is op vrijdags onze Critical Minds-dag. Op deze dag werk je niet voor de opdrachtgever. Deze dag is bedoeld voor training, evaluatie, interne taken binnen Critical Minds en bijpraten met collega’s. Hierdoor is er vaste ruimte voor jou gecreëerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

6: Meer dan collega’s

Jij maakt het verschil door jezelf te zijn. Waar je ambities ook liggen, jij wordt hierin gestimuleerd en gesteund. Ons team is hecht en zowel op individueel vlak als in teamverband zoeken wij de verbinding met elkaar. Of het nu op een formele of juist informele manier is, zoals tijdens vrijdagmiddagborrels of een cocktailworkshop.

Meer weten over werken bij Critical Minds? Op vrijdag 20 mei organiseert het bureau een inhousemiddag.