Ace Company betrekt groter kantoor in WTC op de Zuidas

22 april 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na een periode van snelle groei heeft ACE + Company nu zijn intrek genomen in een nieuw kantoor. Voortaan is het team van ACE te vinden op de 19e verdieping van de H-toren van het World Trade Center in Amsterdam.

“We zijn flink gegroeid sinds onze start vijf jaar geleden”, geeft een trotse Arthur Willigenburg aan, managing partner bij ACE + Company. “Ons team is gegroeid naar meer dan 40 professionals en we streven ernaar onze groei voort te zetten.”

Bij een dergelijke ambitie past een spiksplinternieuw en veel groter kantoor. “Want we geloven ondanks het relatieve succes van remote werken in de kracht van fysieke ontmoeting, kennisdeling en met elkaar samenwerken”, aldus Willigenburg.

Ace Company betrekt groter kantoor in WTC op de Zuidas

ACE + Company werd opgericht als een specialist in regulatory change binnen de financiële sector. Dat is nog steeds de hoofdfocus van het bureau, maar sinds de oprichting heeft het bureau zijn dienstverlening uitgebreid naar verschillende aanverwante gebieden binnen dit werkveld.

“We leveren onze diensten vanuit verschillende onderdelen – ACE Management Consulting (organisatieadvies), Atomic Interim Professionals (interim) en ACT Regtech Solutions (datatechnologie) – waarmee we in staat zijn om een full-service oplossing te bieden aan onze opdrachtgevers”, vertelt Willigenburg.

Nieuwe initiatieven

Hij legt uit dat het nieuwe kantoor “meer dan genoeg ruimte biedt om nieuwe initiatieven te ontplooien, zoals bijvoorbeeld Risketeers”. Met dit initiatief start ACE een nieuwe joint venture: een young professionals-programma in risk en data. “We gaan young professionals opleiden tot risk data-specialisten, waarna ze praktijkervaring opdoen bij instellingen. Na het afronden van het traineeship treden ze in dienst bij deze klant.”

ACE + Company gebruikt de nieuwe kantoorruimte ook ten behoeve van co-creatie en innovatie met klanten. Zo organiseert het bureau er het komende jaar verschillende events en rondetafelsessies, onder andere op het gebied van sustainable finance en risk, met vertegenwoordigers van de belangrijkste financiële instellingen.

2022 staat voor ACE in het teken van verdere groei, het aantrekken van senior talent en het uitbreiden van het ecosysteem rond regulatory change. Speerpunten hierin zijn sustainable finance, regtech-oplossingen en advanced data analytics.