Anne Marijn van Workum-Bakker aan de slag bij Capgemini Invent

31 maart 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Capgemini Invent heeft Anne Marijn van Workum-Bakker benoemd tot het nieuwe hoofd van het Finance Transformation & Digital Core-team in Nederland.

Anne Marijn brengt twaalf jaar aan management consulting- en sectorervaring mee naar Capgemini Invent, opgedaan in zowel Nederland als België en Singapore. In haar nieuwe, leidende rol wordt ze verantwoordelijk voor Capgemini Invents portfolio van financiële en operationele diensten, met een focus op de CFO-doelgroep.

Ook komt ze aan het hoofd te staan van de digitale en technologische dienstverlening van de praktijk. Deze levert diverse tools en oplossingen waarmee financiële bestuurders hun financiële en operationele processen kunnen stroomlijnen en optimaliseren, zodat bestuurders hun efficiëntie kunnen verhogen en meer tijd kunnen besteden aan waardetoevoegende activiteiten.

Anne Marijn van Workum-Bakker, Capgemini Invent

“Wij ondersteunen onze klanten bij het moderniseren van hun financiële functies door expertise op het gebied van bedrijfs- en digitale transformatie samen te brengen”, legt Anne Marijn uit. “Wij helpen klanten bijvoorbeeld bij het ontwerpen en implementeren van businessmodellen, met prestatieverbetering, het invoeren van datagedreven manieren van werken, cloudtransities en verandermanagement.”

Voorafgaande aan haar start bij Capgemini Invent werkte Anne Marijn zo’n zes jaar voor de adviespraktijk van Big Four-kantoor PwC, in haar laatste rol als senior manager. Eerder in haar carrière bekleedde ze diverse businessplanning- en financiële functies bij Philip Morris International en Elsevier.

Over haar overstap naar Capgemini Invent zegt ze: “Ik kijk ernaar uit om te werken aan financiële transformaties bij een bedrijf dat ook een echte technologieleverancier is, die een digital first-benadering van transformatie en verbetering mogelijk maakt.”

Inmiddels kan Anne Marijn terugblikken op een geslaagde start. “Ik ben nu twee maanden aan boord en heb een zeer warm welkom gekregen van mijn nieuwe collega’s. Een mooie manier om mijn avontuur te beginnen!”