Kirkman Company en YSE opnieuw sponsor Dance4life

13 april 2012 Consultancy.nl

Kirkman Company en YSE hebben zich in 2012 opnieuw verbonden als sponsor aan dance4life. Dance4life is een internationale organisatie die jongeren wereldwijd mobiliseert om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Sinds november 2009 sponsort een Kirkman Company een ‘placement’: een YSE trainee die kosteloos werkzaamheden verricht binnen het dance4life international team.

Dance4life is in 2004 in Nederland gestart en is inmiddels uitgegroeid tot een movement in 25 landen. De organisatie heeft de doelstelling om in 2014 minstens 1 miljoen jongeren te betrekken bij de “dance4life movement”.

AHC DJ Contest – Supports dance4life!
Naast de ondersteuning aan Dance4life ondersteunen Kirkman Company en YSE dit jaar voor het eerst ook de AHC DJ Contest – Supports dance4life! YSE trainee Anneke Hendriks is sinds november 2011 projectmanager van dit evenement. Negen studentenverenigingen organiseren in hun eigen stad een voorronde voor de DJ contest en leveren ieder één finalist. Op woensdag 18 april bij poppodium O13 in Tilburg zullen deze finalisten strijden om de titel ‘AHC-dance4life DJ 2012’. De opbrengst van de DJ contest gaat volledig naar dance4life.

Nieuws

Meer nieuws over