Nieuwe trainees bij YSE powered by Kirkman Company

10 april 2012 Consultancy.nl

YSE, een organisatie dat traineeships organiseert voor high potentials, heeft drie nieuwe trainees in dienst genomen per 1 april 2012. Laure Gruben (22), Eva Sepers (23), Bob Dirks (25) zijn als trainee gestart bij YSE, powered by Kirkman Company. De komende twee jaar zullen ze een traineeprogramma volgen en halfjaarlijkse consultancy opdrachten doen voor klanten van Kirkman Company.

Over YSE powered by Kirkman Company
YSE powered by Kirkman Company is erop gericht om trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot manager, consultant of expert op een inhoudelijk vakgebied. Het is een intensief en professioneel traineeprogramma met uitdagende projecten. In deze projecten staan het maken van sourcingskeuzen en de daarop volgende implementatie en optimalisatie centraal.

Als trainee bij YSE powered by Kirkman Company voer je projecten uit bij verschillende toporganisaties waar je terecht komt op afdelingen, zoals HR, IT, Facilities en Inkoop. Kort samengevat help jij – als trainee – organisaties bij het bouwen van een succesvolle business. Jouw inbreng als jonge en enthousiaste professional die met een friss blik initiatieven ontplooit, wordt hierbij erg gewaardeerd. Één dag in de week besteed je aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke en vaardigheidstrainingen en coaching/intervisie met je eigen traineegroep.

Over Kirkman Company
Kirkman Company is een snelgroeiende, onafhankelijke managementadviesorganisatie die bedrijven en opdrachtgevers helpt om verantwoorde keuzes te maken bij organisatievraagstukken. Verantwoorde keuzes maken, betekent dat wordt geredeneerd vanuit de visie: ‘Co-creating social enterprises’. Het doel is om door middel van scherpe analyses samen de benodigde verandering door te voeren. Dit om in alle opzichten te komen tot een lange termijn oplossing en resultaat dat zowel sociale als financiële waarde creëert.

Nieuws