Conclusion Consulting verwelkomt drie nieuwe adviseurs

16 februari 2022 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Conclusion Consulting heeft deze maand drie ervaren professionals verwelkomd binnen het team: Barbera Zijlstra, Yorrick Mentink en Kim Hermann. Alle drie de adviseurs maken de overstap vanuit de industrie.

Het trio versterkt het Verandermanagement-team van Conclusion Consulting, waarbij Barbera Zijlstra is gestart als Senior Change Management Consultant, en zowel Yorrick Mentink als Kim Hermann aan de slag gaat als Digitale Strategie Consultant.

Barbera werkte in haar vroege loopbaan jarenlang als consultant en manager voor KPMG, onder meer in Zuid-Afrika. Daarnaast heeft ze ruim twintig jaar aan projectmanagementervaring, onder meer opgedaan bij Heineken, ABN Amro en Ziggo. “Ik heb prachtige ervaringen op mogen doen die ik heel graag meebreng naar Conclusion Consulting en haar klanten”, laat ze weten.

Conclusion Consulting verwelkomt drie nieuwe adviseurs

Gevraagd waarom ze kiest voor Conclusion Consulting geeft Barbera onder meer aan: “Het is een opvallend mensgerichte organisatie. Dat lijkt een cliché, maar ik ben van mening dat veel mensen nog steeds onderschatten hoe belangrijk de menselijke component is in werk.”

Mensen en techniek hand in hand

Net als zijn kersverse collega waardeert ook Yorrick Mentink – gestart als business consultant in het team Digitale Strategie – “de focus op de mens” bij zijn nieuwe werkgever: “Mensen en techniek kunnen goed hand in hand gaan, zolang de focus op de mens daarbij niet vergeten wordt. Die bedrijfsfilosofie van Conclusion Consulting onderschrijf ik volledig.”

Yorrick brengt ruim zes jaar aan consultancyervaring mee naar Conclusion Consulting. Zo werkte hij jarenlang als SHR consultant binnen de HR Strategy & Realization-praktijk van adviesbureau Leeuwendaal. Meer recent werkte hij als freelancer en heeft hij opdrachtgevers geholpen met datagedreven strategieën.

“Zo ontwikkelde ik een alternatieve, maar uitdagende blik op de mens in context met de digitale wereld”, vertelt Yorrick, die ernaar uitkijkt de klanten van Conclusion Consulting te ondersteunen met zijn “oneindige mate van nieuwsgierigheid en positiviteit, aangevuld met mijn natuurlijke behoefte voor zakelijke creativiteit”.

Een groot bedrijf met de gezelligheid van een klein bedrijf

Kim Hermann kiest voor Conclusion Consulting omdat het bureau  “de binding met medewerkers écht belangrijk vindt”, zo legt ze uit. “Ik ga werken voor een groot bedrijf, met de gezelligheid van een klein bedrijf.”

Haar start bevestigde dit beeld helemaal. “Ik voelde me vanaf het eerste contact gezien en geen nummertje. Bij de uitgebreide onboarding is aan alles gedacht, tot een leuke chocoladereep die op mijn mat plofte aan toe”, vertelt Kim vrolijk. 

“Vanwege de open en eerlijke cultuur en de positieve, energieke mensen, merk je ook dat vertrouwen en eigenaarschap belangrijk is”, legt ze uit. “Je krijgt veel ruimte voor eigen ideeën. De variatie in projecten op het snijvlak van strategie, IT en digitale transformaties spreekt me erg aan. Zo kan ik me continu in nieuwe businesses vastbijten.”

De afgelopen jaren vervulde Kim verschillende strategische, adviserende en leidinggevende rollen. Zo werkte ze onder meer enkele jaren binnen de Operational Excellence-divisie van Eneco als Strategic Lean Six Sigma Black Belt Consultant & Coach. Twee jaar terug was ze medeoprichter van Reign, dat investeert in innovatieve IT-projecten en deze helpt op te schalen.