Magnus benoemt Adem Karademir, Gertjan Meutgeert en Wouter Visser

25 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

IT- en organisatieadviesbureau Magnus heeft per 1 januari drie nieuwe partners benoemd: Adem Karademir, Gertjan Meutgeert en Wouter Visser.

Adem Karademir is benoemd tot partner van Magnus Digital, de digitale transformatiepraktijk van Magnus. Met ongeveer 85 consultants levert Magnus Digital diensten rondom digitale transformatie, data analytics, ERP-implementaties en het ontwikkelen van low-codeoplossingen.

Karademir is extern aangetrokken, maar wel een goede bekende van het adviesbedrijf. De afgelopen jaren was hij als associate namens Magnus verantwoordelijk voor de acquisitie en oplevering van een aantal grote succesvolle ERP-projecten. Ook werkte hij tussen 2001 en 2004 al in loondienst bij het bureau uit Naarden.

Adem Karademir, Gertjan Meutgeert en Wouter Visser

Gertjan Meutgeert is sinds de zomer van 2011 in dienst bij Magnus en leverde in de afgelopen jaren een grote bijdrage aan de snelle groei van het energieteam. Hij wordt partner van Magnus Energy, het bedrijfsonderdeel dat zich focust op de energietransitie en veelal internationale projecten voor consortia van netwerkbeheerders en energiebeurzen uitvoert.

Hij geeft momenteel leiding aan PMO-teams voor een grootschalige energietransformatie (de integratie van de Europese elektriciteitsmarkt) in Centraal West-Europa.

Wouter Visser is inmiddels meer dan vijftien jaar werkzaam bij Magnus en speelde een belangrijke rol in de snelle groei van de Mendix-praktijk. Visser was zelf betrokken bij de eerste Mendix-projecten van Magnus in 2007. Ondertussen heeft de praktijk meer dan 100 Mendix-projecten voltooid voor opdrachtgevers in allerlei sectoren.

Visser wordt lid van het partnerteam van Magnus Digital. Eerder in zijn loopbaan bij Magnus werkte hij voor de consultancypraktijk (Magnus Red).