Steward Redqueen promoveert Teodora Nenova tot partner

02 februari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Steward Redqueen, een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in economische en sociale impact-vraagstukken, heeft Teodora Nenova gepromoveerd tot partner.

Bij het Amsterdamse kantoor van Steward Redqueen viert Teodora Nenova dit jaar haar tienjarig jubileum. Haar jarenlange inzet ziet ze nu beloond met haar partnerbenoeming. “We zijn verheugd dat Teodora toetreedt tot ons partnerschap. Haar promotie is zeer welverdiend en is de logische volgende stap in haar carrière”, laat Managing Partner Wouter Scheepens weten.

De oorspronkelijk uit Bulgarije afkomstige Nenova geeft leiding aan de impactmeting-dienstverlening van Steward Redqueen, waarmee het bureau klanten helpt bij het beoordelen van de economische en maatschappelijke impact van hun activiteiten en inspanningen.

Teodora Nenova, Partner, Steward Redqueen

Met haar ruime expertise op het gebied van impact assessments heeft Nenova de afgelopen jaren uiteenlopende instellingen voor ontwikkelingsfinanciering, multinationale ondernemingen, fondsbeheerders en ngo’s geholpen bij het ontwerpen en doorvoeren van impactstrategieën en meetkaders. “Steward Redqueen staat met name bekend om het gebruik van geavanceerde economische modellen voor impact assessments”, aldus Nenova.

Daarnaast beschikt Nenova over uitgebreide ervaring in het helpen van klanten bij het bevorderen van hun diversiteits-, gelijkheids- en inclusieagenda. “Het is mijn passie om bedrijven en investeerders te helpen vrouwen in hun kracht te zetten en bij te dragen aan gendergelijkheid”, laat Nenova weten..

“Teodora is al lang een sterke kracht in ons team en ze heeft een belangrijke rol gespeeld in de groei van ons bedrijf en onze mensen”, geeft Scheepens aan. “Ze is een erkend leider in gender lens-beleggen en haar expertise op dit gebied is van grote waarde voor onze klanten. De ervaring en drive die Teodora in ons managementteam brengt zal bijdragen aan de kracht en duurzame toekomst van de onderneming.”

Nenova wordt de vierde partner binnen het kantoor, naast Scheepens, René Kim en Willem Vosmer. Het viertal geeft leiding aan een team van circa 25 consultants, werkzaam vanuit kantoren in Nederland, Zweden, Singapore en de Verenigde Staten.

Nenova besluit: “Na bijna tien jaar bij Steward Redqueen te werken, ben ik absoluut verheugd om te worden verwelkomd als partner binnen zo’n uitzonderlijk bedrijf…Ik kijk ernaar uit om Steward Redqueen verder uit te bouwen als een dynamisch, wereldwijd en divers bedrijf.”