Eiffel neemt Limburgs adviesbureau Ruimte in Advies over

11 januari 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zakelijk dienstverlener Eiffel heeft heeft Ruimte in Advies overgenomen, een adviesbureau gespecialiseerd in ruimtelijke ordening.

Het team van Ruimte in Advies – bestaande uit circa 25 bestuursadviseurs, planologen en juristen – adviseert lokale overheden en overheidsinstellingen bij vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening, omgevingsrecht en algemene bestuursrechtelijke zaken.

Het advies- en trainingsbureau, in 2008 opgericht door Eveline Engels, heeft de afgelopen jaren een hechte relatie opgebouwd met lokale overheden in Zuid-Nederland.

Eiffel neemt Limburgs adviesbureau Ruimte in Advies over

“Met de komst van Ruimte in Advies breiden wij onze dienstverlening zowel kwalitatief als kwantitatief uit”, stelt Michel te Riele, business unit director Lokale Overheid bij Eiffel. “Dat past bij onze ambitie om organisaties en overheden een steeds completere service te bieden en zo mee te bouwen aan het Nederland van morgen. Een hele mooie stap naar een nog bredere dienstverlening.”

Bovendien krijgt Eiffel met de overname voet aan de grond in Limburg, “een voor ons interessante regio”, aldus Te Riele. Eiffel heeft momenteel kantoren in Arnhem (hoofdkantoor), Den Haag en Amstelveen.

Voor Ruimte in Advies levert de krachtenbundeling volgens oprichter Engels louter kansen op. “Ruimte in Advies is opgericht als bruggenbouwer tussen overheid en particulier. Door in zee te gaan met Eiffel wordt de brug nu stevig in beton gegoten.”

“Voor onze klanten is het mooi dat ze toegang krijgen tot de brede expertise van Eiffel en onze mensen krijgen de kans zich in een grote, dynamische community te ontwikkelen. Daar kijken we allemaal enorm naar uit.”

Het is voor Eiffel de derde overname sinds investeerder Gilde aan boord is gekomen in de zomer van 2018. Vorig jaar rond deze tijd werd GemVast ingelijfd, en eerder werd Palladio toegevoegd aan de groep.