Jordy Klaassen en Reinier Steenbakkers naar Conclusion Consulting

31 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Conclusion Consulting heeft zijn team uitgebreid met twee ervaren professionals: Jordy Klaassen en Reinier Steenbakkers.

Jordy Klaassen, aangesteld als Business Consultant Procesoptimalisatie, heeft de afgelopen zes jaar ruime ervaring opgedaan als business consultant en projectmanager. Daarnaast kan hij bogen op uitgebreide expertise in Lean Six Sigma en agile. “Die kennis en vaardigheden zet ik met alle plezier in om de processen van de klanten van Conclusion Consulting te optimaliseren”, aldus Klaassen.

De afgelopen jaren was Klaassen werkzaam voor Conxilium Group, een bedrijf dat met de inzet van software gemeenten helpt klantgerichter te werken. In rollen als projectmanager en proces- en implementatieconsultant hielp Klaassen verschillende opdrachtgevers.
Reinier Steenbakkers en Jordy Klaassen

Gevraagd waarom hij nu de overstap heeft gemaakt naar Conclusion Consulting, wijst hij op de “mensgerichte aanpak” van het bureau, die volgens hem “dicht bij mijzelf ligt”. Ook waardeert hij het “dat er opdrachtgevers in iedere sector zijn. Zo kan ik continu ‘nieuwe werelden’ blijven ontdekken.”

Reinier Steenbakkers, gestart als Senior Change Management Consultant, zit bij Conclusion Consulting “uitstekend” op zijn plek. Wat hem vooral aanspreekt aan zijn nieuwe werkgever? “Het ondernemerschap, de pragmatische en mensgerichte aanpak die gehanteerd wordt en de energieke, positieve en een tikkie eigenwijze collega’s die er te vinden zijn”, aldus Steenbakkers.

Het 80-koppige Conclusion Consulting is onderdeel van zakelijk dienstverlener Conclusion, dat binnen zijn gehele ecosysteem van meer dan twintig bedrijven zo’n 2.500 professionals telt. “Dit stelt mij in staat om partners en klanten succesvol te maken in het mensgericht veranderen van proces en systeem”, aldus Steenbakkers.

De afgelopen jaren werkte Steenbakkers bij verschillende vooraanstaande Nederlandse bedrijven in project- en programmamanagementrollen. Zo zette hij zich onder meer in voor PostNL, Sligro, Vion Food Group en Loqatics Group. Daarbij vormden veranderen en transformeren veelal de rode draad in zijn werk.

“Ik geloof dat een organisatie optimaal presteert als strategie, structuur en cultuur in lijn met elkaar zijn. Ik haal energie uit het faciliteren van dit proces en gesprek”, besluit Steenbakkers.