Ellen Gijsbers en Sander van de Poll partner bij Hospitality Group

06 januari 2022 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Hospitality Group heeft het duo Ellen Gijsbers en Sander van de Poll benoemd tot partner en co-leiders van de Interim & Recruitment-activiteiten.

De Interim & Recruitment-praktijk van Hospitality Group ontzorgt opdrachtgevers met twee soorten dienstverlening. De interim-tak levert ervaren interim-managers (Hospitality Group heeft interimmers in eigen dienst en werkt met een netwerk van zelfstandig adviseurs) op het gebied van hospitality, facility management, huisvesting en inkoop.

De recruitmenttak helpt opdrachtgevers met het invullen van hun openstaande posities op vaste basis. Hospitality Group neemt hierbij het hele search- en selectieproces uit handen, van sourcing en assessment tot de begeleiding van kandidaten. Het bureau levert zowel kandidaten in het top- (executive search) als middensegment (headhunting).

Ellen Gijsbers en Sander van de Poll - Hospitality Group

“Gezien de omvang van de business en de groei die we ambiëren hebben we gekozen voor een managementteam van twee personen voor Interim & Recruitment. We zijn erg blij dat Ellen en Sander ons team komen versterken”, zegt John Dommerholt, directeur bij Hospitality Group.

Ellen Gijsbers is afkomstig uit de eigen gelederen. Ze werkt sinds 2017 bij de dienstverlener en was de afgelopen jaren vooral actief in grootschalige en complexe organisatie-inrichtingsprojecten voor (inter)nationale opdrachtgevers. Eerder werkte ze bij ISS Integrated Facility Services en TwynstraGudde.

“We zijn er trots op dat Ellen doorgroeit vanuit onze eigen organisatie”, laat Dommerholt weten. “Dit bevestigt dat we volop mogelijkheden hebben voor medewerkers om zich verder te ontwikkelen en dat er groeikansen liggen voor talent binnen onze organisatie.”

Van de Poll is extern aangetrokken. Hij was de afgelopen jaren bij DPA Facility als directeur verantwoordelijk voor de inzet van facilitaire professionals. Hij heeft een lange staat van dienst in de arbeidsbemiddeling en recruitment. Eerder deed hij ervaring op bij USG People, Michael Page en Randstad.

Dommerholt: “Met Sander verbinden we een ervaren managementprofessional aan onze organisatie met een uitgebreid netwerk. Zijn kennis en ervaring zijn een belangrijke versterking voor ons bureau.”

Het duo neemt het stokje over van Estel Vrielink, die in maart dit jaar start als managing partner bij Coppa (een samenwerkingspartner van Hospitality Group), waar ze verantwoordelijk wordt voor de bedrijfsvoering.