Zanders breidt managementteam uit met zes principals

16 december 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Internationaal treasury- en riskadviesbureau Zanders breidt per 1 januari 2022 zijn leiderschapsteam uit met zes principals.

Vier van de nieuwe directeuren – Martijn de Groot, Erik Vijlbrief, Hendrik Pons en Koen Reijnders – zijn gevestigd in Nederland, waar Zanders zijn hoofdkantoor heeft. De Groot en Vijlbrief maken beiden deel uit van de Financial Institutions-praktijk van het kantoor. De Groot richt zich op diensten op het gebied van credit risk en data analytics, terwijl Vijlbrief is gespecialiseerd in model risk management en asset & liability management.

Pons en Reijnders richten zich allebei op opdrachtgevers in de publieke sector. Naast hun werk voor overheden, publieke instellingen en gemeenten, heeft het duo de taak gekregen om twee van Zanders’ diensten in de sector verder uit te breiden: de cloudgebaseerde treasury-oplossing (TREASURYnxt) en managed services voor (internationale) fondsen.

Zanders breidt managementteam uit met zes principals

Birgita Gjirja is actief in het Londense kantoor van Zanders. Ze gaat zich in haar nieuwe rol richten op het uitbouwen van het Londense team, het uitbreiden van de corporate treasury-diensten in de Nordics-regio en het verstevigen van de samenwerking met channel partner FIS.

Tot slot wordt Martijn Wycisk, die is gevestigd in Zürich, verantwoordelijk voor het verder uitbreiden van Zanders financial risk management-footprint in de DACH-regio en het openen van een nieuw kantoor in Duitsland.

“Wij zijn erg trots op de loyaliteit en ervaring van onze collega’s – samen staan zij voor meer dan zeventig jaar aan ervaring binnen Zanders. De afgelopen jaren hebben ze op overtuigende wijze hun kwaliteiten bewezen en wij zijn ervan overtuigd dat ze klaar zijn om hun verantwoordelijkheden uit te breiden en de volgende stappen te zetten met onze organisatie”, laat Laurens Tijdhof weten, de CEO en Managing Partner van Zanders.

“Deze benoemingen maken deel uit van onze versnelde groeistrategie om wereldwijd het leidende adviesbureau op het gebied van treasury en risk te worden”, voegt hij toe.

Zanders telt vandaag de dag 225 consultants, werkzaam vanuit zeven kantoren wereldwijd. Naast het hoofdkantoor in Utrecht betreft het vestigingen in Londen, Antwerpen, Stockholm, Zürich, New York, en Tokio. Het bureau wordt geleid door een negenkoppig team van partners.