Merkle sleept twee Google Premier Partner Awards in de wacht

03 november 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Google heeft zijn top Premier Partners in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bekendgemaakt. De Nederlandse tak van Merkle ging met twee van de in totaal zes prijzen naar huis.

Met zijn jaarlijkse Premier Partner Awards geeft Google erkenning aan zijn beste digital marketingpartners. De Amerikaanse techreus mag honderden gecertificeerde marketingadviesbureau en agencies tot zijn partners rekenen, maar slechts een selecte groep partners komt in aanmerking voor de Premier Partner-status

De Premier Partner Awards is een exclusieve competitie uitsluitend bedoeld voor Premier Partners. Met de wedstrijd zet Google de digital marketing excellence van zijn partners in de schijnwerpers langs verschillende categorieën, te weten brand awareness, lead generation, online sales, app growth, diversity, equity & inclusion, en account team performance.

Michelle van Andel, Merkle Nederland

Merkle Nederland is bekroond in de categorie Brand Awareness samen met Nationale Postcode Loterij, voor het meehelpen uitbouwen van de merkbekendheid van de loterij. Daarnaast heeft Merkle de Account Team Award in de wacht weten te slepen. Merkle kreeg deze prijs omdat het schouder aan schouder samenwerkt met adverteerders bij het ontwikkelen en leveren van ‘best-in-class’ digitale campagnes.

“We zijn erg trots dat we twee prijzen hebben gewonnen bij de Premier Partner Awards”, vertelt Michelle van Andel van Merkle Nederland. “We werken elk dag samen met een topteam bij Merkle en samen met de klant aan innovatieve campagnes. Het is mooi om hier erkenning voor te krijgen en daarmee aan te tonen dat we tot de topbureaus van Europa behoren.”

Een overzicht van de 2021-winnaars voor de EMEA regio:

Brand Awareness

Algehele winnaar: Merkle
Andere finalisten: Croud, Labelium, Webrepublic, Making Science

Lead Generation

Algehele winnaar: Webrepublic
Andere finalisten: iProspect, Merkle, Performics, Smarketer

Online Sales

Algehele winnaar: SEM
Andere finalisten: Croud, iProspect, Performance Media, Webrepublic

App Growth

Algehele winnaar: Jellyfish
Andere finalisten: Performics, Relevance Digital Agency, SEM, Webrepublic

Diversity, Equity & Inclusion

Algehele winnaar: Relevance Digital Agency
Andere finalisten: Adwise, Boosmart Marketing Intelligence Agency, Labelium,

Account Team

Algehele winnaar: Merkle
Andere finalisten: Labelium, Performance Media, Relevance Digital Agency, Webrepublic

Een woordvoerder van Google over de Premier Partner Awards 2021: “De winnaars hebben aangetoond dat zij tot de top van digital marketing behoren, sterke partnerschappen met klanten opbouwen en marktleidende resultaten leveren.”