Brian Brouwer en Jan Pullen aan de slag bij Conclusion Consulting

03 november 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Na jaren in respectievelijk het financial services-segment en de marine werkzaam te zijn geweest, hebben zowel Jan Pullen als Brian Brouwer ervoor gekozen de overstap te maken naar de consultancy. Bij Conclusion Consulting zijn beide professionals actief als senior consultant.

Op de dag dat Jan Pullen zich aansloot bij Conclusion Consulting (1 september) was het precies elf jaar geleden dat hij de deuren van zijn eerste werkgever binnenwandelde: de Koninklijke Marine. Hij kijkt met veel plezier terug op de “wondere wereld van de marine” en verheugt zich nu vooral op de volgende fase van zijn loopbaan, waarin hij als senior adviseur aan de slag gaat

Vanuit deze nieuwe rol zal hij zich vooral gaan toeleggen op leiderschapsvraagstukken. Hierbij kan hij bogen op zijn eigen jarenlange leiderschapservaring, opgedaan bij de marine. Daar vervulde Pullen operationeel leidinggevende functies op zee en bekleedde hij daarnaast diverse staffuncties. Zo gaf hij leiding aan samenwerkingsverbanden bestaande uit mensen met verschillende disciplines en begeleidde hij leiderschapsontwikkelingstrajecten.

Brian Brouwer en Jan Pullen, Conclusion Consulting

Daarnaast deed hij onder meer onderzoek naar toekomstbestendig leiderschap en innovatie. Bij Conclusion Consulting zal hij opdrachtgevers van de zakelijke dienstverlener gaan helpen om het leiderschap zich te laten committeren aan verandering en hen uit te rusten met de nodige vaardigheden. Betrokkenheid vanuit het management is van groot belang bij ieder verandertraject, want het succes daarvan valt of staat immers bij de steun en sturing vanuit het leiderschap.

Als adviseur en gecertificeerd (team)coach draagt Pullen ook bij aan persoonlijke, team- en organisatieontwikkeling.

Ook Brian Brouwer is als senior consultant gestart binnen Conclusion Consulting (het voormalige Conclusion Implementation). “Het verbeteren van afdelings-/organisatieresultaten en het behalen van doelen zijn absoluut zijn passie”, aldus een woordvoerder van de advies- en implementatiepraktijk van Conclusion.

In zijn loopbaan van ruim 25 jaar heeft Brouwer ruime ervaring opgedaan in de financiële sector. Meest recentelijk werkte hij enkele jaren voor ING, waar hij rollen als Manager Customer Loyalty (Hypotheken) en verandermanager vervulde. Daarvoor was hij twee jaar werkzaam voor Rabobank in een soortgelijke rol.

In de afgelopen elf jaar vervulde hij uiteenlopende managementfuncties binnen klantenservice- en operationsafdelingen. Daarbij werkte hij aan grootschalige verander- en verbetertrajecten, met een focus op klantbeleving, efficiency, effectiviteit en medewerkerstevredenheid.

Zijn ruime verander- en verbeterervaring koppelt Brouwer volgens Conclusion Consulting “aan het begrip en inlevingsvermogen voor de dagelijkse praktijk van de opdrachtgever en de mensen die de veranderingen gaan meemaken”.

Op zijn LinkedIn-pagina schrijft Brouwer: “Mijn specialisme bestaat uit veranderingen en verbeteringen gericht op de customer experience, organisatie-inrichting, efficiency en cultuur. Hierbij sta ik bekend om mijn brede inzetbaarheid.”