Conclusion Implementation gaat verder als Conclusion Consulting

10 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Conclusion Implementation heeft een rebranding doorgevoerd. Naast dat het voortaan doorgaat onder de naam Conclusion Consulting heeft het merk zich ook een nieuwe look aangemeten.

De naam Conclusion Implementation voert terug naar het jaar 2000, het jaar waarin de werkmaatschappij werd opgetuigd als dochter van zakelijke dienstverlener Conclusion. De firma heeft zich de afgelopen jaren succesvol binnen de markt weten te positioneren. Conclusion Consulting helpt klanten met het realiseren van complexe organisatorische, business implementaties en digitale transformatie.

“Doe je niets, dan word je ingehaald. Dat geldt voor onze klanten, maar evengoed voor onszelf”, zo valt te lezen op de site van het nieuwe Conclusion Consulting met het oog op de rebranding. “Relevant blijven vraagt om een duidelijke positionering. Het afgelopen half jaar hebben we gewerkt aan een nieuwe strategie, met een bijbehorende brand en naam.”

De strategische focus van Conclusion Consulting richt zich op digitale transformatie. “We bouwen een strategische relatie met klanten en lossen complexe organisatorische en business-vraagstukken rondom de digitale transformatie op. We focussen hierbij op vier thema’s: digitale strategie; leiderschap; verandermanagement; en prestatieverbetering.

De strategie is erop gericht om in co-creatie met de klant én het Conclusion ecosysteem een integrale business en IT-oplossing te bieden.

De nieuwe merknaam en branding heeft voor de klant weinig gevolgen. “Voor onze opdrachtgevers verandert er niets in de samenwerking en dienstverlening. Wij blijven de partner die ze gewend zijn. En werken er tegelijkertijd hard aan om hen nog beter te kunnen bedienen.”

In totaal telt het in Utrecht gevestigde Conclusion meer dan 25 werkmaatschappijen, waaronder: Conclusion Digital (digitaalgedreven verandering) Conclusion Future IT (cloud), Hot ITem (factbased sturen met data science) Yellowtail (financiële sector) KwD (project, programma en agile management), AFAS Solutions (AFAS software) en AMIS (data en integratie). Bij Conclusion werken ongeveer 1.700 professionals.