InsideOut Executive Search begeleidt Kruger bij aantrekken Director CF

12 november 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd

Nu de fusie- en overnamemarkt overuren maakt, is de vraag naar adequaat personeel bij advieskantoren groter dan ooit.

Ook Kruger, het in Rotterdam gevestigde advieskantoor op het gebied van rendementsverbetering en corporate finance, merkt dat er flink meer aanvragen voor transactiebegeleiding binnenkomen en dat het eind nog lang niet in zicht is.

Richelle Ros is een van de partners bij Kruger en vertelt dat het corporate finance-team momenteel vier personen telt, maar de wens is om dit aantal de komende kwartalen flink uit te breiden.

Cornee de Kluyver, Richelle Ros, Frank Leijendekker en Ron Groenewegen

“Met name het mkb+ segment, waar Kruger van oudsher in excelleert, behoeft momenteel veel begeleiding bij aan- en verkoopmandaten”, zo vertelt Ros. “Zowel het aantal deals als de grootte van de deals neemt toe aan onze kant, wat ruimte geeft voor een verdere uitbreiding van ons corporate finance-team”.

“Om dit in goede banen te leiden zijn wij voornemens om met behulp van de expertise van InsideOut Executive Search een director corporate finance aan ons team toe te gaan voegen”, aldus Ros. “Deze ervaren persoon zal zich voornamelijk gaan bezighouden met business development en de profilering van Kruger Corporate Finance in de markt in een rol als ‘rainmaker’.”

“Daarnaast begeleidt deze persoon inhoudelijk ondernemers bij fusies en overnames. Echter doordat wij veel vaker als sparringpartner en in complexe situaties optreden, zullen de advieswerkzaamheden in de praktijk dikwijls breder en meer divers van aard zijn.”

“En juist dat maakt werken bij ons zo leuk”, vervolgt Ros. “De enorme variatie in opdrachten en de bijzondere betrokkenheid bij onze klanten. Dit is iets waar wij ons echt onderscheiden van de grotere kantoren, waar je vaak als specialist als radartje binnen een groter geheel werkzaam bent.”

“Als je drie hele grote deals per jaar wilt doen en de voorpagina van het FD wilt halen, dan moet je niet bij ons zijn. Maar als je echt impact wilt hebben en als trusted advisor voor DGA’s van de meest fantastische familiebedrijven wilt werken, dan zijn wij zonder twijfel de partij voor jou en komen we graag met je in contact.”  

De keuze voor InsideOut Executive Search als begeleidende partij is gestoeld op het trackrecord van het kantoor als executive search-partij voor seniorposities binnen de advisering (consultancy & corporate finance) en de expertise binnen hun partnerteam, dat bestaat uit voormalig adviseurs die hun sporen hebben verdiend binnen de consultancy en corporate finance.

Zij zullen de eerste oriënterende gesprekken voor hun rekening nemen en het gehele traject begeleiden en faciliteren.

Interesse gewekt?
Ben jij die ervaren M&A-adviseur met een sterk trackrecord binnen het mkb+ segment en ambieer je op termijn een partnerpositie bij een van de leidende Nederlandse corporate finance-kantoren? Dan ben je van harte uitgenodigd om de Director Corporate Finance-vacature te bekijken en jouw interesse vervolgens kenbaar te maken bij InsideOut Executive Search.