Conclusion Consulting trekt drie junior consultants aan

13 oktober 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Conclusion Consulting heeft de afgelopen maanden drie nieuwe starters binnen zijn team mogen verwelkomen. Okan Yuksel, Sander Pieters en Xavier Roosendaal zijn ondertussen alle drie bezig met een uitdagende opdracht bij een van de opdrachtgevers van het adviesbureau.

Starten in de managementconsultancy is niet voor iedereen weggelegd. De drie jonge talenten hebben elk een masterdiploma op zak en zijn door Conclusion Consulting geselecteerd om als junior consultant aan de slag te gaan. Ze zijn na hun onboarding direct bij een klant aan de slag gegaan, waar ze meewerken aan het realiseren van een veranderprogramma.

Okan Yuksel rondde hiervoor een master in Bedrijfskunde - Management Consulting af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In zijn nieuwe rol bij Conclusion Consulting zal hij klanten gaan helpen bij het gezamenlijk ontwikkelen en realiseren van hun digitale strategie. Op dit gebied deed hij reeds relevante ervaring op bij de Belastingdienst en KPMG, onder meer als projectmanager.

Okan Yuksel, Sander Pieters and Xavier Roosendaal - Conclusion Consulting

“Het werken aan complexe problemen, met mensen en voor mensen, maakt mij enthousiast”, zo valt te lezen op zijn LinkedIn pagina. Hierbij wil hij “van betekenis zijn met een frisse, out-of-the-box benadering en een toekomstgerichte focus”.

Sander Pieters studeerde onlangs af aan Tilburg University, waar hij een master in Strategic Management afrondde. Gedurende zijn opleiding werkte hij ook als project & kwaliteitscoördinator bij een Mercedes-dealer. In die hoedanigheid lag zijn focus in het bijzonder op kwaliteits-, arbeids- en milieuaspecten met als doel de bedrijfsvoering te verbeteren.

“Sander zal met zijn hands-on mentaliteit en ongevraagde creativiteit het verschil bij klanten gaan maken”, aldus Conclusion Consulting over de kersverse Consultant Prestatieverbetering.

Ook nieuw bij Conclusion Consulting is Xavier Roosendaal. Gedurende een tussenjaar van zijn studie – eerder dit jaar behaalde hij zijn MBA in International Management & Consultancy aan University of Twente – was Roosendaal actief voor Solar Boat Twente, in rollen als teammanager en adviseur.

Samen met een groep studenten werkte hij aan de ontwikkeling van de gelijknamige, duurzame zonneboot van de universiteit, die wereldwijd met andere universiteiten in races de strijd aangaat, met een focus op duurzaamheid en techniek. Op het gebied van duurzaamheid – ook bij Conclusion een belangrijk speerpunt – deed Roosendaal hiervoor al relevante ervaring op. Zo werkte hij vanuit Green Hub Twente mee aan het operationele duurzaamheidsbeleid van de Universiteit Twente.

De komende maanden doorlopen de drie juniors een uitgebreid trainingsprogramma en krijgen ze ondersteuning van een mentor binnen Conclusion Consulting, zodat ze zich op persoonlijk en professioneel vlak blijven doorontwikkelen.