Vasco Consult stelt Sabine van Velsen aan als commercieel directeur

30 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vasco Consult heeft Sabine van Velsen aangesteld als commercieel directeur. Samen met het partnerteam gaat ze zich richten op het realiseren van de groeiambities van het bureau.

In de afgelopen vier jaar heeft Vasco Consult – het kantoor werd opgericht in 2017 – zich snel weten te vestigen tussen de gevestigde namen binnen de consultancybranche. Inmiddels telt het bureau uit Driebergen-Rijsenburg – dat zich toelegt op business improvement, transformation management, digital transformation en datagedreven werken – al meer dan 30 medewerkers.

Oprichter en directeur Ruben Uppelschoten blijft echter vooruitkijken. “We zien nog volop kansen voor verdere groei en hebben de ambitie om Vasco Consult naar de volgende fase van groei te leiden.”

Vasco Consult stelt Sabine van Velsen aan als commercieel directeur

In lijn hiermee stelt Vasco Consult nu zijn eerste commercieel directeur aan. Met Sabine van Velsen heeft het bureau iemand gevonden die ruime ervaring heeft met groeivraagstukken. “Bedrijven naar het volgende groeiniveau brengen, daar krijg ik energie van”, zegt de kersverse commercieel directeur.

Van Velsen helpt al ruim twintig jaar bedrijven met hun digitale transformatie, innovatie en datagedreven manier van werken, van strategie tot implementatie, zowel vanuit seniorleadershiprollen bij internationale technologiebedrijven als in het hart van kleinere ondernemingen.

“Sabine heeft veel ervaring opgedaan bij grote internationale organisaties als Google (11 jaar), Comscore (6 jaar) en Schiphol (3 jaar), maar weet ook hoe ze kleinere organisaties commercieel en digitaal kan professionaliseren”, licht Uppelschoten toe.

Nog belangrijker vindt hij de persoonlijke match. “Sabine past bij de cultuur en werkwijze van Vasco; op een eerlijke en transparante manier voor onze klanten het beste bereiken. Met haar kritische blik, creativiteit en oplossingsgerichtheid, alsmede het vermogen om duurzame relaties te ontwikkelen, is ze een versterking van het team van Vasco Consult.”

Zelf kijkt Van Velsen vol enthousiasme uit naar haar nieuwe uitdaging. “In ga nieuwe markten en klantgroepen ontdekken voor Vasco Consult. Fantastisch om mee te helpen bouwen aan dit ambitieuze, snelgroeiende bedrijf.”