Vasco Consult

Hoe zorg je als bedrijf dat je aantrekkelijk, flexibel en betaalbaar blijft? Een vraag die steeds meer organisaties – van start up tot volwassen bedrijven – zichzelf stellen in een wereld waar klantverwachtingen steeds hoger worden en de mogelijkheden eindeloos lijken. Te veel focus op de klant? Te duur. Te veel focus op processen en efficiency? Te star. Kortom, het gaat om het vinden van de juiste balans. Tussen processen en mensen. Tussen klantverwachtingen en efficiënt werken. En tussen structuur en cultuur. Vasco is als een brug tussen deze eilanden. Een brug die ervoor zorgt dat een klant geen hindernissen ervaart tijdens zijn of haar customer journey. Onze missie: to make a customer journey as simple as crossing a bridge. Makkelijk voor de klant. Fijn voor de medewerkers. En efficiënt voor het bedrijf.

"Makkelijk voor de klant. Fijn voor de medewerkers. En efficiënt voor het bedrijf."

Diensten

Vasco biedt een nieuwe kijk op hoe mensen en processen elkaar kunnen versterken voor een optimale customer journey. Hierin gaat het om de juiste balans. Tussen processen en mensen. Tussen klantverwachtingen en efficiënt werken. En tussen structuur en cultuur. Met haar diensten helpt Vasco jonge bedrijven volwassen te maken en oudere bedrijven jeugdiger. Hoe?

Quality program
Vasco Consult heeft het Vasco Quality Program ontwikkeld om bedrijven te helpen hun processen en hun customer journeys op elkaar te laten aansluiten. Het begint met grip krijgen op je dagelijkse operatie. Door analyses, rapportages en door mensen van alle organisatieonderdelen bij elkaar te brengen kunnen we de onderliggende problemen oplossen. Tot slot hebben we ook een model uitgewerkt om de (operationele) strategie te herdefiniëren. Bij onze opdrachtgevers komen we als een team naar binnen om niet alleen te adviseren, maar ook te doen. Dit team bestaat uit mensen met een hands-on mentaliteit, die hun sporen hebben verdiend bij (inter)nationale werkgevers.

Interim management
Vasco Consult staat voor kwaliteit en duidelijkheid. We helpen bedrijven graag met het tijdelijk invullen van een rol op het gebied van Management, Project- en Procesmanagement en Programma Management Office. Vasco Consult verbindt zich aan het resultaat, en we zijn daarom scherp in de selectie van onze mensen. Alleen als we zeker weten dat we de rol succesvol kunnen invullen, zeggen we ja tegen de opdracht. En we vullen niet alleen de rollen in, maar we gaan pas weg als de overdracht succesvol is verlopen.

Vasco Consult | Nieuws