Energyprofs voegt vier startende consultants toe aan het team

21 september 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Energyprofs heeft deze zomer zijn team versterkt met vier nieuwe business consultants. Alle starters zijn inmiddels onder de pannen bij een van de opdrachtgevers van het adviesbureau voor de energiesector.

Richelle Gerrits heeft zich begin juli aangesloten als business consultant. Tijdens haar opleiding Voeding en Diëtetiek en de master Communicatiewetenschappen ontwikkelde ze een sterke interesse in het gedrag van mensen. Het consultancyvak en het motto van Energyprofs ‘It’s all about people’ sluit dan ook goed aan bij haar ambities.

Inmiddels is ze actief op een project bij een grote netbeheerder, waar ze een veranderprogramma ondersteunt. “Ik ben erg enthousiast over mijn start bij Energyprofs. Het team bestaat uit talentvolle en enthousiaste mensen. Ik hoop mij ook hier de aankomende jaren verder te kunnen ontwikkelen en veel te leren.”

Richelle Gerrits, Tamara Udo, Maud Broen en Else van Oord - Energyprofs

Ook Tamara Udo is in juli in dienst getreden. Ze rondde deze zomer de master Strategic Management aan Tilburg University af, waar ze de consultancy-course volgde en hierin veel ervaring opdeed in consulting- en implementatievaardigheden. Over haar nieuwe uitdaging zegt ze: “Ik was op zoek naar een functie binnen de consultancy waar ik echt verandering teweeg kan brengen. Bij Energyprofs voelde ik meteen een klik.”

Maud Broen kwam er tijdens haar bachelor en master in International Business achter waar haar hart sneller van gaat kloppen: het oplossingen van complexe problemen. “Ik vind het vooral erg interessant om te kijken hoe een probleem kan worden opgelost door alle perspectieven te combineren. En ik ben ervan overtuigd dat de beste resultaten behaald kunnen worden door samen te werken”, geeft ze aan.

Energyprofs sprak haar aan door de “focus op mensen en de bijzondere cultuur binnen het bedrijf” (zo is het bedrijf volgens Great Place to Work een van de beste werkgevers van ons land). “Ik kijk er naar uit om de gehele energiesector te leren kennen en er op mijn eigen manier een bijdrage aan te leveren.”

Else van Oord is inmiddels vier maanden werkzaam bij het adviesbureau. Zij heeft een master in Entrepreneurship en Innovation op zak, en een passie voor efficiëntie, optimalisatie en innovatie. Haar rol bij Energyprofs sluit hier goed op aan. “Ik was op zoek naar een afwisselende baan waarbij ik impact kan realiseren in een dynamische sector. Energyprofs brengt beide werelden samen.”

“Bij Energyprofs voelde ik de klik vanaf de eerste seconde. Ik geloof in hun visie en aanpak waarbij samenwerking centraal staat – ik ben ook van mening dat je samen veel verder komt dan alleen.”