Yellowtail promoveert drie teamleden tot Director

07 juli 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Yellowtail heeft drie medewerkers gepromoveerd. Per 1 juli zijn Jan Marten van Seijst, Mirjam Fuchs en Marcel Duijnisveld aangesteld als Director. Hiervoor waren ze actief als Principal Consultant.

Jan Marten Van Seijst trapte in 2014 zijn professionele carrière af bij Yellowtail, na het afronden van zijn master International Management aan Nyenrode. Zeven jaar en verschillende promoties later, gaat hij zich nu als Director Pensioen & Vermogen richten op het realiseren van eindconsumentgerichte IT-oplossingen en het leveren van resultaat binnen complexe IT- en verandertrajecten binnen de sector.

“Het volledig ontzorgen van de opdrachtgever heeft hij hierbij hoog in het vaandel staan”, geeft Yellowtail aan. “Samen met een multidisciplinair team bestaande uit strategie-, pensioen-, IT-, DevOps- en visual design-consultants zal hij onze marktpositie binnen het Pensioen & Vermogen-domein de komende jaren verder gaan uitbouwen.”

Jan Marten van Seijst, Mirjam Fuchs en Marcel Duijnisveld - Yellowtail

Marcel Duijnisveld heeft zo’n 25 jaar ervaring in het consultancyvak, waarvan 15 jaar opgedaan bij Yellowtail. Voor zijn komst naar het adviesbureau werkte hij onder meer voor EY en Capgemini. Onder Duijnisvelds leiding heeft Yellowtail de afgelopen jaren zijn dienstverlening binnen het vakgebied IT Service Management opgebouwd.

Als Director is hij verantwoordelijk voor het optimaal beheren van alle IT-oplossingen die Yellowtail voor zijn klanten heeft ontwikkeld. “Met een team van functionele en technische collega’s past hij de modernste technieken en methoden (DevOps, CI/CD) toe om efficiënt te kunnen voldoen aan alle serviceafspraken en compliance- en security-eisen”, aldus Yellowtail.

Mirjam Fuchs, tot slot, is ruim 8 jaar werkzaam bij Yellowtail. Met haar achtergrond in innovatiemanagement, strategie- en conceptontwikkeling draagt ze al jaren bij aan de gestage uitbreiding van het productportfolio binnen het Wonen en Lenen-domein, waar ze als Director nu verantwoordelijk voor wordt.

“Met Mirjam aan het roer binnen het Wonen en Lenen-domein kunnen we de komende tijd innovaties verwachten op gebieden zoals robo-advies-, verduurzamings- en pre-validatieoplossingen”, geeft Yellowtail aan. “Daarnaast is ze van plan strategische samenwerking op te zoeken en verder te intensiveren met een aantal complementaire partijen die dezelfde missie nastreven, zoals Figlo, DocDigi, Ohpen, Ockto en uiteraard de eigen dochteronderneming Davinci.” 

“Het continu blijven ontwikkelen en vernieuwen van digitale en datagedreven producten, klantreizen en proposities maakt dat we ons echt kunnen onderscheiden”, vertelt Fuchs. “Ik ontwikkel graag concepten voor de markt van morgen, zodat we innovaties kunnen brengen die echt het verschil gaan maken voor onze klanten.”

Yellowtail is sinds vorig jaar onderdeel van Conclusion, een van de grootste zakelijke en IT-dienstverleners van ons land.