Anderson MacGyver voegt drie professionals toe aan team

14 juni 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Anderson MacGyver heeft drie professionals toegevoegd aan zijn team in Nederland: Tim Beswick, Geertruida Mulder en Witoe Bharos.

Tim Beswick, aangesteld als Consultant, neemt uitgebreide ervaring en een sterk trackrecord in het ontwikkelen van digitale capaciteiten mee naar Anderson MacGyver. Hij heeft een brede achtergrond in onder meer consultancy, leiderschap, programmamanagement en commerciële rollen.

Voor zijn overstap werkte Beswick zo’n zes jaar als principal bij DXC Technology. (In 2014 startte hij bij Hewlett Packard Enterprise Services, dat in 2017 fuseerde met CSC om DXC Technology te vormen.) Daar ondersteunde hij bedrijven bij hun transformatie naar een datagedreven organisatie, onder meer door het sourcen van dataoplossingen.

Tim Beswick, Geertruida Mulder, Witoe Bharos - Anderson MacGyver

Eerder in zijn loopbaan werkte Beswick enkele jaren voor KPN, onder meer als program director big data en in zijn laatste rol als Head of portfolio strategy, innovation and development. In zijn vroege loopbaan werkte hij jarenlang voor Getronics en enige tijd als Senior Consultant bij Quint.

Geertruida Mulder en Witoe Bharos hebben zich aangesloten bij het backoffice-team van Anderson MacGyver en zullen in hun nieuwe rollen gaan bijdragen aan de groeiambities van het adviesbureau.

Mulder, die is aangesteld als HR Business Partner, zal zich gaan richten op het verder professionaliseren van de HR-functie binnen het bureau, met focusgebieden als talent management, leiderschapsontwikkeling en het werven van nieuw talent.

Hiervoor werkte Mulder ruim tien jaar als HR-manager bij softwarebedrijf Every Angle (inmiddels Magnitude Angle), zo’n vier jaar als recruiter bij Compagnon en in nog enkele HR- en (interim-)recruitmentfuncties bij verschillende organisaties.

Bharos neemt jarenlange ervaring in finance en internal audit mee naar Anderson MacGyver, opgedaan in zowel de adviesbranche (KPMG en Aon) als de industrie (onder meer Yamaha) en de bankensector (ING en ABN AMRO).

Meest recentelijk vervulde hij binnen Yamaha de rol van Head of Internal Audit & Compliance. In die hoedanigheid gaf hij leiding aan een team dat de internal audit-activiteiten overzag binnen 26 Europese entiteiten.

Bij Anderson MacGyver is Bharos aangesteld als Business Controller. Hij zal zich gaan bezighouden met het verbeteren van de financiële processen en systemen binnen het bureau. Daarnaast zal hij het partnerteam van relevante managementinformatie voorzien en zorgt hij voor de financiële onderbouwing ten aanzien van de groeiagenda van de specialist in digitale transformaties.

Met de toevoeging van het trio telt Anderson MacGyver in ons land nu zo’n veertig consultants, projectmanagers en staf. Het bureau heeft ook kantoren in Zweden en Duitsland.