Maak kennis met consultancy tijdens een speedmeet met Dimensys

11 juni 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om te werken als consultant? Met een zogeheten ‘speedmeet’ kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met consultants en wat ze zoal doen. Dimensys organiseert verschillende keren per jaar zo’n speedmeet.

In een speedmeet kun je als student in een half uur alles te weten te komen over het bedrijf. Een recruiter en consultant vertellen over de organisatie, de bedrijfscultuur en hoe het is om als consultant te werken. En het allerbelangrijkste: welke taken je als trainee krijgt en welke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden er voor je zijn.

“Ik had nog geen idee wat ik precies wilde en waar mijn ambities lagen”, vertelt Stefanie Hillenaar. “Ik vind mezelf sociaal, kan goed luisteren, ben kritisch ingesteld en oplossingsgericht. Competenties die naar mijn mening in de IT-wereld wel tot hun recht komen. Via Consultancy.nl kwam ik bij Dimensys terecht.”

Maak kennis met consultancy tijdens een speedmeet met Dimensys

De speedmeet van Dimensys is bedoeld voor studenten die (bijna) klaar zijn met hun hbo- of wo-opleiding en de ambitie hebben om hun carrière in de consultancy te kickstarten. Dimensys is een middelgroot bureau met ongeveer 150 consultants in Nederland en België, dat is gespecialiseerd proces- & IT-consultancy. Het bedrijf werkt voor tal van grote klanten – partijen als ASML, ProRail, Infrabel en Heijmans.

Het éénjarige traineeship Process & IT Consultancy van Dimensys in ’s-Hertogenbosch geeft young professionals een vliegende start. Aan de hand van een opleidingsprogramma, cursussen en praktijkervaring worden trainees klaargestoomd voor projecten en vervolgens gaan ze hands-on aan de slag bij een van de klanten.

Process & IT Consultant Stefanie Hillenaar, DimensysGedurende het traineeship krijgen ze continu ondersteuning van hun projectmanager en een persoonlijke coach. Tim van Sprundel: “Een unieke manier om mezelf te ontwikkelen tot procesconsultant. Ik doe niet alleen kennis op, maar word ook in staat gesteld mijn softskills naar een hoger niveau te tillen.”

Een speedmeet aanvragen met Dimensys kan door een formulier in te vullen op deze pagina.

Ben je al overtuigd? Bekijk dan hier de vacature van het traineeship Process & IT Consultancy: