Student Consultant trekt zeven nieuwe consultants aan

14 mei 2021 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Student Consultant, een studentenadviesbureau dat opdrachtgevers adviseert en samenwerkt met consultancybureaus, heeft zeven nieuwe consultants aan zich weten te binden.

Berke Can studeert Econometrics & Operations Research aan Tilburg University. “Mijn opleiding is de aanleiding geweest voor het ontwikkelen van een sterk numeriek en analytisch denkvermogen. Nu is het hoog tijd om hier dan ook écht gebruik van te maken.”

Als consultant is Can ervan overtuigd een grote bijdrage te gaan leveren aan Student Consultant, zowel intern als bij diverse opdrachtgevers. Verder gelooft hij dat het bureau het ideale punt is om zich verder te ontwikkelen, met name op het gebied van professionele vaardigheden. 

Student Consultant trekt zeven nieuwe consultants aan

Merel van de Wetering studeert International Business aan Maastricht University. “Door mijn studie en extracurriculaire activiteiten heb ik een brede kennis en interesse opgebouwd in gebieden als marketing, strategie, management, financiën en meer. Student Consultant biedt mij de mogelijkheid om deze kennis te toe te passen en verder uit te breiden. De consultancybranche trekt mij door het afwisselend karakter en de steile leercurve waar ze bekend om staat.”

Bas Gerritsen volgt op dit moment de master Data Science & Society aan Tilburg University. “Kennis doe je pas echt op in de praktijk. Student Consultant biedt mij de kans om mijn academische vaardigheden te ontwikkelen en toe te passen. Ik kijk ernaar uit om bedrijven concrete oplossingen te bieden voor hun data-gerelateerde vraagstukken.” 

Chela Loeters is momenteel bezig met haar master Bio-Pharmaceutical Sciences in Leiden, waar ze kennis opdoet over de ontwikkeling van medicijnen. Door haar achtergrond buiten de businesssector hoopt ze een nieuw perspectief te kunnen bieden en veel nieuwe skills te leren. “Ik kijk ernaar uit met deze enthousiaste groep studenten echte businesscases te tackelen.” 

Bas Noordhoorn is in februari begonnen met zijn master Information Management aan Tilburg University. Dit is een vervolg op zijn bachelor Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch. “Tijdens mijn bachelor heb ik brede kennis opgedaan van management, recht, strategie en marketing. Bij mijn master ligt de focus op ICT en de brug leggen tussen het management en ICT.” 

“Student Consultant biedt me de kans de theorie van mijn opleiding gelijk in praktijk te brengen en mij verder te ontwikkelen als professional, omringd door een ambitieuze groep studenten.” 

Diederik Dekkers is op dit moment bezig met het afronden van zijn bachelor Technische Wiskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, waarna hij zal beginnen aan zijn master Econometrie. “Analytisch denken en gestructureerd een probleem aanpakken zijn de belangrijkste vaardigheden die ik vanuit mijn studie kan meenemen naar mijn werk als consultant.” 

Steyn Oversteegen volgt de master Quantitative Finance & Actuarial Sciences aan Tilburg University. “Bij Student Consultant kan ik mijn wiskundige achtergrond op het gebied van actuariaat en finance toepassen in de praktijk. Zo krijg ik ook de kans om professionele vaardigheden als consultant te ontwikkelen.”

De oprichters van Student Consultant, Reno Kochanowski en Jorick Schilken, over de groei: “Door het aantrekken van deze nieuwe lichting Student Consultants groeien wij binnen één jaar naar meer dan 20 consultants! Het aantal opdrachtgevers is de afgelopen maanden sterk gegroeid en we kijken ernaar uit om de komende tijd ons klantenbestand verder uit te breiden.”