Deloitte en KNHB verlengen samenwerking met vier jaar

19 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Deloitte heeft zijn samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNBH) met vier jaar verlengd. De twee partners werken al sinds 2017 samen.

Erik Gerritsen, algemeen directeur van de KNHB is verheugd over de hernieuwde samenwerking: “De verlenging van de overeenkomst met Deloitte maakt dat we een aantal initiatieven zoals de Deloitte Student Hockey Trophy en Deloitte Zomercompetitie kunnen versnellen en steviger kunnen neerzetten. Daar zijn we erg blij mee.”

Ondersteuning van financiën

Deloitte is sinds 2017 een official partner van de Hockeybond.  Het Big Four-kantoor ondersteunt  de KNHB en zijn verenigingen met kennis en advies op een breed terrein van financiën. De sportwereld, inclusief het hockeydomein, wordt almaar professioneler en ook op financieel gebied wordt de bedrijfsvoering steeds complexer. Deloitte helpt de bond en verenigingen bij alle mogelijke financiële vraagstukken.
Deloitte en KNHB verlengen samenwerking met 4 jaar“Bij Deloitte vinden we het van belang om te blijven investeren in de langdurige samenwerking met de KNHB, juist ook nu”, laat Deloitte-COO Oscar Snijders weten. “Met onze kennis op fiscaal, financieel en organisatorisch vlak dragen we actief bij aan de verdere ontwikkeling van de hockeysport.”

Impact maken

Volgens Snijders is de hockeysport ook bij uitstek geschikt voor het creëren van impact. “We ondersteunen dan ook van harte het initiatief om hockey toegankelijker en laagdrempeliger te maken, zodat nog meer kinderen in groepsverband kunnen sporten in de toekomst.” Gerritsen licht verder toe: “De KNHB werkt samen met de verenigingen op dit moment aan nieuwe bindingsvormen en een nog diverser hockeyaanbod.”

De komende jaren zal Deloitte zichtbaar zijn rond internationale evenementen van de Oranje-teams, zoals de Europese Kampioenschappen Hockey 2021 en het Wereldkampioenschap Hockey Dames in 2022. Ook de Deloitte Student Hockey Trophy zal een vervolg krijgen.

Verder is Deloitte de komende seizoenen naamgever van de zomercompetitie van de KNHB, die daarmee de ‘Deloitte Zomercompetitie’ zal heten. Deze competitie is een laagdrempelige, gemengde hockeycompetitie die zich op dit moment richt op bedrijven in de regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht.

Deloitte is nauw betrokken bij het Nederlandse sportlandschap. Zo was het kantoor vorig jaar ‘Official Supporter’ van de Invictus Games 2020, is het nog altijd de sponsor van het NK Schaken, en stapte het in 2018 ook in de wielersport.