Viertal nieuwe medewerkers gestart bij Supply Value

04 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value heeft zijn adviesteam versterkt met drie nieuwe consultants en daarnaast een business development manager toegevoegd aan de gelederen.

Maarten-Jan van Fulpen is aangesteld als Senior Consultant met een focus op supply chain & operations. Hij neemt ruim 20 jaar ervaring op het gebied van informatie- en datamanagement, data-driven performance management, ICT en high tech-productontwikkeling mee naar zijn nieuwe rol.

Hiervoor werkte hij als adviseur, (project)manager en leidinggevende in de private en publieke sector, waaronder de zorg en centrale overheid. Meest recentelijk vervulde hij de rol van managing director van een e-healthbedrijf. Ook heeft hij meer dan acht jaar bij Ordina gewerkt.

Viertal nieuwe medewerkers gestart bij Supply Value

Dennis Molewijk is een ervaren sales- en accountmanager. Hij heeft de afgelopen 20 jaar veel gewerkt in de zakelijke advisering, waarbij hij opdrachtgevers vooral hielp in hun kennis- en capaciteitsbehoeften. Hij is gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van klantcontacten en het meedenken met de klant in zijn proces. Voor zijn start als business development manager bij Supply Value werkte hij als key accountmanager bij Lybrae, een projectconsultancy en detacheerder binnen het fysieke- en juridische domein.

Joris van Lierop en Irene Kools zijn gestart als consultant binnen de inkooptak van Supply Value. Van Lierop is een goede bekende – hij was sinds september 2019 al werkzaam voor het bureau in een Project Management Officer-rol. In zijn nieuwe rol krijgt hij de kans om zich te ontwikkelen op het gebied van procurement en procesoptimalisatie bij verschillende opdrachtgevers.

Kools behaalde een master in marketing management en intelligence aan de Rijksuniversiteit Groningen. Haar start borduurt voort op haar eerdere werkervaring als junior consultant in het inkoopveld. “Ik vind het fijn dat je bij Supply Value de ruimte krijgt om te ontdekken wat je als professional interessant vindt. Tegelijkertijd werkt de bevlogenheid en energie van collega’s aanstekelijk en dat spreekt mij aan.”