Vier junior consultants starten bij Public Matters

18 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Public Matters is het jaar met een vliegende start begonnen door vier nieuwe junior consultants aan te trekken.

Machteld van Weede werkte hiervoor als communicatieadviseur bij branchevereniging FNLI en adviesbureau BMC, en liep tijdens haar studie diverse stages, waaronder bij VNG, Raadslid.Nu en VGS (de beroepsvereniging voor gemeentesecretarissen).

Marnix Kleinjan was voor zijn overstap naar Public Matters adviseur Europese Zaken bij Detailhandel Nederland. Daarvoor liep hij onder andere stage op de public affairs-afdeling van Heineken, bij Clingendael en de Nederlandse ambassade in Parijs. Vanwege zijn kennis van Europese beleidsdossiers richt hij zich bij Public Matters vooral op thema’s als digitale diensten, mededinging en internationale handel & belastingen.

Machteld van Weede, Marnix Kleinjan, Mitchell van Bekkum, Teeuwes Middelbrink - Public Matters

Mitchell van Bekkum deed eerder ervaring op met communicatie bij Hill+Knowlton Strategies en in de financiële sector bij Rabobank. Bij Public Matters adviseert hij cliënten in verschillende sectoren, waarbij het zwaartepunt ligt in de zorgsector. Naast zijn werkzaamheden voor het Haagse bureau is Van Bekkum lokaal actief in de politiek (D66). 

Teeuwes Middelbrink deed hiervoor public affairs-ervaring op bij ENGIE en Wallaart & Kusse Public Affairs, en is actief lid van de Jonge Democraten. Hij is betrokken bij JongRES, waar hij zich bezighoudt met de regionale uitwerking van het Klimaatakkoord. Bij Public Matters werkt hij met name voor opdrachtgevers in de financiële en juridische sector. 

Eind november verbonden drie adviseurs – Siri de Vrijer, Eef Brands en Anita Schmale – zich ook al aan Public Matters. Vandaag de dag telt het bureau circa 25 partners en adviseurs.