Baker Tilly stelt drie nieuwe partners aan

15 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Baker Tilly, een van de grotere accountants- en advieskantoren van ons land, heeft per 1 januari dit jaar drie nieuwe partners benoemd.

Armando Hermes (35) is sinds 2009 werkzaam bij Baker Tilly, en deed daarvoor ervaring op bij Big Four-kantoor PwC. Bij Baker Tilly richt hij zich vooral op familiebedrijven, waarbij zijn expertise ligt in bouw- en productieorganisaties. De havens in het zuidwesten van Nederland zijn in dit kader een belangrijk focusgebied voor Hermes, die tevens aanzienlijke ervaring heeft in de zorgmarkt. 

Willem Jan Huizinga (40) richt zich bij Baker Tilly voornamelijk op de controle van financiële verslaggeving en operationele processen van mkb-bedrijven. Ook heeft hij uitgebreide ervaring in projecten op het gebied van het optimaliseren van de interne controleomgeving en het inrichten van risicomanagement-raamwerken. Hij is sinds 2013 verbonden aan Baker Tilly. Daarvoor werkte hij voor EY en twee lokale accountantskantoren.

Armando Hermes, Rutger Peelen en Willem Jan HuizingaRutger Peelen (40) begon zijn carrière bij EY, waar hij acht jaar in dienst was. In 2012 maakte hij de switch naar Baker Tilly. Zijn expertise ligt bij de controle en (financiële) advisering van de (semi-)publieke sector en het grotere mkb (waaronder de schelpdierensector, productie- en handelsbedrijven) in Zeeland en West-Brabant.

Ronald Hoeksel, bestuursvoorzitter van Baker Tilly, over de benoemingen: “In deze drie nieuwe partners zie ik een enorme gedrevenheid om hun kennis en ervaring in te zetten voor Baker Tilly en zo een bijdrage te leveren aan onze ambitie om topkwaliteit te leveren voor onze klanten.” 

Naast accountancy en belastingadvies is Baker Tilly ook actief op het gebied van IT advisory, corporate finance, business advisory, employment advisory, bedrijfsjuridisch advies, risk & performance management, interim financials en subsidie-audits.