Baker Tilly breidt bestuur uit met Marco Hoeks

12 juni 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Baker Tilly heeft met de toevoeging van Marco Hoeks zijn bestuur uitgebreid van drie naar vier leden.

De 46-jarige Hoeks is sinds 2011 partner bij het accountants- en advieskantoor en is werkzaam vanuit de vestiging in Utrecht. Hij is gespecialiseerd in belastingadvisering, voor met name middelgrote (familie)ondernemingen en hun aandeelhouders. De belastingadviseur werkte eerder 22 jaar voor PwC, waarvan zeven jaar als fiscaal partner.

Vanuit zijn nieuwe bestuursrol krijgt hij de verantwoordelijk over de servicelijn fiscale dienstverlening en interne juridische zaken. Hij blijft naast zijn werk als bestuurslid de rol vervullen van voorzitter van de kennisgroep vennootschapsbelasting overheid. Marco Hoeks, Bestuurslid bij Baker TillyBaker Tilly-bestuursvoorzitter Marcel Huisman noemt de toevoeging van Hoeks een “zeer welkome versterking”. “De komende maanden vragen de gevolgen van het coronavirus nog veel aandacht. Tegelijkertijd zitten we volop in de uitvoering van ons verbeterprogramma en draagt de uitbreiding van het bestuur met Marco bij aan het realiseren van onze kwaliteits- en groeiambities.”

Naast Huisman en Hoeks hebben ook Erik Moens en Ronald Houtveen een zetel in het bestuur. Zij leiden een team van circa 830 medewerkers verspreid over dertien kantoren door het land.

Baker Tilly is hiermee een van ‘s lands tien grootste adviesbureaus met een accountancyfocus. Het kantoor ondersteunt zijn klanten met accountancy, belastingadvies, consultancy, digitalisering, corporate finance, bedrijfsjuridisch advies, finance & risk, interim financials en subsidie-audits.