Ymere verlengt contract met traineeopleider Skyscrapers

21 december 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Woningcorporatie Ymere heeft zijn samenwerking met traineeleverancier Skyscrapers verlengd.

Skyscrapers mag zich sinds 2015 een vaste traineeleverancier van Ymere noemen. Gevestigd in Amsterdam en met zo’n 70.000 geëxploiteerde sociale huurwoningen is Ymere een van de grootste woningcorporaties van ons land. Het bedrijf is vooral actief in de Metropoolregio Amsterdam.

De samenwerking tussen de twee partijen richt zich op de vijf kernprocessen van de organisatie, te weten de processen ‘concernzaken’, ‘verhuur & wonen’, ‘portefeuille vernieuwing’, ‘vastgoedbeheer’ en ‘finance & reporting’. Gemiddeld genomen levert Skyscrapers jaarlijks vier trainees aan de woningcorporatie.

Ymere verlengt contract met traineeopleider Skyscrapers

Tim Berendsen, medeoprichter van Skyscrapers, is trots op de samenwerking. “Ymere heeft vanaf de eerste dag in onze werkwijze geloofd. Onze intensieve samenwerking werpt nu zijn vruchten af. Dat zie je bijvoorbeeld terug in het grote aantal trainees dat na een traineeship in vaste dienst treedt bij de organisatie. Meer dan 75% wordt overgenomen door Ymere.”

Met de nieuwe driejarige verlenging is Berendsen van mening dat de dienstverlening en ontwikkelprogramma’s nog verder kunnen worden aangescherpt op basis van de specifieke vragen vanuit Ymere. “We investeren hiermee in een duurzame samenwerking.”

De verlenging van het contract gaat per direct in voor een periode van drie jaar. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Eerder dit jaar koos ook Gemeente Lelystad voor de traineediensten van Skyscrapers.