Daan Ravesloot, Ashley Smith en Peter Mutale naar Wepublic

19 oktober 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Wepublic heeft deze maand drie nieuwe collega’s aan zijn team toegevoegd. 

Daan Ravesloot start als Junior Adviseur public affairs. Tijdens zijn master Management van de Publieke Sector aan de Universiteit Leiden ontdekte hij hoe belangrijk public affairs kan zijn voor organisaties. “Om voet aan de grond te houden en te krijgen in de politiek én in de maatschappij.

Als public affairs adviseur hoop ik hier een belangrijke bijdrage aan te leveren.” Ravesloot deed tijdens zijn studie al ervaring op in het vak, onder meer door een meewerkstage te doorlopen bij een branchegenoot van Wepublic.

Daan Ravesloot, Ashley Smith en Peter Mutale, Wepublic

Ashley Smith is bij Wepublic als Intelligence Specialist gestart. Binnen deze rol focust Smith zich in het bijzonder op het monitoren van de Europese Unie. Eerder rondde ze twee masters af aan de Universiteit Leiden en liep ze stage op de public affairs-afdeling van Heineken waar ze onder meer werkte aan een stakeholder engagement-product.

Smith: “Gedurende mijn studies leerde ik dat de politieke wereld niet bestond uit de private sector en draaide om het publieke sector. Door te werken bij een multinational bedrijf kwam ik er achter dat de politieke verbinding tussen privaat en publiek ligt in public affairs. En wat voor een interessante wereld dat is! Bij Wepublic hoop ik dit pad verder te ontdekken en ben ik benieuwd om te zien waar het me zal brengen.”

Peter Mutale is aan de slag gegaan in het IT-team van Wepublic. Als Developer zet hij zich in om de digitale tools zoals de Stakeholder Intelligence Monitor en de Issue Tracker verder te ontwikkelen. Hiervoor werkte hij bij EnergyWorx, VolkerWessels en Vacansoleil.

Met de toevoeging van de drie adviseurs telt Wepublic nu meer dan 35 medewerkers verspreid over kantoren in Amsterdam en Den Haag. Het bureau ondersteunt opdrachtgevers met advies, intelligence, en (interim) management diensten met een focus op public affairs, communicatie en reputatiemanagement.

Gijs Petter, Head of Operations, toont zich verheugd over de uitbreiding. “Met deze versterkingen bouwt Wepublic verder aan een sterk team en blijven we inzetten op de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening.”