Voormalig Big Four adviseur Jeroen Geelhoed naar BeBright

09 oktober 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BeBright heeft een ervaren professional aangetrokken: Jeroen Geelhoed. De voormalig Big Four-adviseur kan bogen op ruim 25 jaar aan ervaring in de publieke sector.

Geelhoed is aangesteld als Senior Manager binnen BeBright, een in Utrecht gevestigde specialist op het gebied van innovatie- en strategievraagstukken. Het kantoor tracht zijn “kennis over markten en sectoren te verbinden met zijn internationale netwerk, om zo collaboratief duurzame groei te realiseren”.

In zijn nieuwe rol zal Geelhoed zich bezighouden met zorgvernieuwing en transformatie in met name de acute zorg en langdurige zorg. Over zijn nieuwe uitdaging, zegt hij: “Ik kijk ernaar uit om door samen te werken prestaties te realiseren die niemand afzonderlijk had kunnen behalen en die vervolgens ook nog eens een beweging op gang brengt die de kwaliteit van de zorg daadwerkelijk verbetert.”

De kersverse senior manager kan terugkijken op een loopbaan van meer dan 25 jaar, waarin hij in verschillende rollen uitgebreide ervaring opdeed op het snijvlak van onder meer strategie, informatiemanagement, risicobeheersing en zorginnovatie. De afgelopen jaren werkte hij onder meer in senior managementfuncties bij Big Four-kantoren KPMG (Health Advisory) en Deloitte (Risk Advisory).
Jeroen Geelhoed, Senior Manager, BeBright

In zijn eerdere loopbaan werkte Geelhoed jarenlang voor de Inspectie voor de Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ), waar hij bijna tien jaar fungeerde als hoofd risicodetectie en innovatie. Ook werkte hij jarenlang als wetenschappelijk docent en onderzoeker aan Erasmus Universiteit Rotterdam en als projectleider en adviseur binnen enkele ministeries (VWS en OCW).

De afgelopen jaren heeft Geelhoed zich in het bijzonder toegelegd op kwaliteitssturing. “De rol van een adequate informatievoorziening is daarbij essentieel, dit geldt voor zorginstellingen, maar zeker ook voor samenwerking in de keten. Jeroen kent de beleidsontwikkelingskant en het toezicht, maar heeft ook zorginstellingen ondersteund bij de implementatie hiervan”, zegt BeBright daarover.

Philip Idenburg, Managing Partner bij BeBright, toont zich verheugd met de komst en versterking van Geelhoed: “Jeroen brengt niet alleen ontzettend veel kennis en ervaring mee, maar heeft laten zien het verschil te kunnen maken bij zorgvernieuwing en kwaliteitssturing in de praktijk!”