Vasco Consult trekt drie nieuwe medewerkers aan

14 mei 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vasco Consult heeft drie nieuwe medewerkers toegevoegd aan het team: Sander van der Toorn, Stephanie Moyaert en Petra Jongerius. 

Sander van der Toorn is gestart als senior consultant. Hij werkte hiervoor acht jaar voor maritiem bedrijf IHC, waar hij in de rol van programma- en projectmanager betrokken was bij verschillende verandertrajecten, waaronder een bedrijfsbreed standaardisatieprogramma (One IHC) en de implementatie van een ERP-systeem.

In de periode daarvoor werkte hij voor Utrechts ingenieursbureau Nebest, na een masterdiploma te hebben behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In een reactie op de aanstelling van Van der Toorn, laat Ruben Uppelschoten, directeur van Vasco Consult, weten: “Sander is een gedreven en enthousiaste programmamanager met een uitstekend cv. Het is mooi dat Vasco gezien wordt als een tweede of derde stap in de carrière.” 

De kersverse senior consultant gaat zich vooral richten op verbetermanagement en het managen van transformaties in de zware industrie. “Wat mij aanspreekt in de werkwijze van Vasco is dat het niet ophoudt bij het geven van advies. Het advies is juist het vertrekpunt om samen met de klant tot het gewenste eindresultaat te komen, waarbij de nadruk vooral ligt op doen”, laat Van der Toorn weten.

Sander van der Toorn, Stephanie Moyaert and Petra Jongerius - Vasco Consult

Stephanie Moyaert is gestart als consultant. Zij maakte de overstap vanuit organisatieadviesbureau Magnus Red, waar ze tweeënhalf jaar werkte en de fijne kneepjes van het consultancyvak leerde. Ze heeft ervaring opgedaan met business improvement, transformation management en het begeleiden van veranderprocessen.

“In mijn werk krijg ik veel energie door succesvol de vertaalslag tussen business en IT te maken, mensen te verbinden en samen met de klant concrete resultaten te behalen. Ik heb er enorm veel zin in om samen met het ervaren team bij opdrachtgevers aan de slag te gaan en mooie projecten op te leveren.”

Tot slot is ook Petra Jongerius aangetrokken, die als officemanager is gestart. Zij zorgt ervoor dat de interne organisatie vlekkeloos verloopt en dat klanten en consultants naadloos worden ondersteund. Uppelschoten: “Ik ken Petra al heel lang en kijk ernaar uit om weer met haar samen te werken. Als groeiend bedrijf wordt het steeds belangrijker om de interne organisatie goed te regelen. Petra kan ons hierbij met haar ervaring en kennis enorm goed helpen.” 

De toevoeging van het trio brengt het totale aantal medewerkers van Vasco Consult naar bijna twintig. “In korte tijd hebben we ons team met een aantal mensen versterkt. Dat maakt me erg trots. Het is en blijft belangrijk dat we de manier van werken blijven waarborgen: klantgericht en oplossingsgericht”, aldus Uppelschoten, die het bedrijf in 2017 oprichtte. Daarvoor bekleedde hij de rol van Executive Director Customer Operations bij VodafoneZiggo.