Turner breidt onderwijs-praktijk uit met twee adviseurs

11 maart 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Turner heeft zijn onderwijspraktijk uitgebreid met twee nieuwe professionals. Sinds enige tijd zetten Elsa van Bruggen (Manager) en Tessa Rombouts van Puijenbroek (Senior Manager) zich in voor het adviesbureau. 

Elsa van Bruggen maakte de overstap vanuit organisatieadviesbureau Hutspot, waar ze een kleine tien jaar werkte. In die tijd hield ze zich bezig met diverse projecten. Zo voerde ze de afgelopen jaren veel opdrachten uit voor toonaangevende mbo-instellingen, belangenorganisaties en overheden. “Het waren veelal projecten die impact hebben op verschillende niveaus: wetgeving en beleid, het onderwijs en de onderwijsorganisatie en de impact op ICT en systemen”, legt Van Bruggen uit.

Alex Crezee leidt sinds 2016 de onderwijstak van Turner en reageert verheugd op de komst van Van Bruggen: “Elsa brengt heel relevante kennis en ervaring uit het mbo in en heeft een prettige en optimistische werkmentaliteit. Bovendien kent zij het speelveld van belangeninstellingen en overheden in het onderwijs heel goed. Turner helpt steeds vaker dit type organisaties met verschillende strategie-executie uitdagingen.”

Van Bruggen is erg blij met de mogelijkheid zichzelf bij Turner als adviseur verder te verbreden: “Ik hoop de komende tijd nog meer mooie resultaten neer te zetten die een positieve impact hebben op het onderwijs in Nederland. Het onderwijs van de toekomst vraagt om nieuwe manieren van organiseren, slim omgaan met veranderingen in de maatschappij en markt en daarbij een doelgerichte inzet van data en digitale middelen. Ik ga me vol inzetten om daar samen met Turner een bijdrage aan te leveren!”Elsa van Bruggen en Tessa Rombouts van Puijenbroek - TurnerNaast Van Bruggen, verwelkomde Turner recent ook Tessa Rombouts van Puijenbroek, die tot voor kort programmanager Education & Innovation was binnen de TU Delft. Daarvoor was ze binnen de universiteit verantwoordelijk voor het opzetten van een open & online onderwijsprogramma, terwijl ze eveneens het Teaching Lab van de TU leidde. Eerder werkte Rombouts van Puijenbroek als adviseur binnen Capgemini Consulting.

Jeroen Visscher, die sinds 2011 de rol van Managing Partner binnen Turner vervult, laat weten veel vertrouwen te hebben in de kwaliteiten van Rombouts van Puijenbroek: “Ik ben ontzettend blij met de komst van Tessa naar Turner. De afgelopen jaren hebben we al mooie resultaten met digitale innovatie in het onderwijs bereikt. Met Tessa’s waardevolle innovatie- en onderwijsexpertise kunnen we nog meer en sneller meters maken op dit vlak.” 

Ook Rombouts van Puijenbroek heeft veel vertrouwen in haar toekomst bij Turner en legt uit waar ze zich de komende tijd mee zal bezighouden: “Ik kijk ernaar uit verschillende onderwijsinstellingen te helpen om innovaties te realiseren en hun innovatiekracht te vergroten. Onderwijs toekomstbestendig maken met innovatie om daarmee maatschappelijke vraagstukken te beantwoorden is wat mij motiveert in mijn werk. Daar zet ik graag mijn opgedane kennis voor in.”