Jos Eeland en Arjen Brasz partner bij Simon-Kucher & Partners

17 december 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Simon-Kucher & Partners heeft wereldwijd 20 nieuwe partners benoemd, waaronder twee in Nederland: Arjen Brasz en Jos Eeland.

Het duo werkt al zo’n tien jaar bij het advieskantoor en beiden hebben bijgedragen aan de snelle groei van het Nederlandse kantoor. Zo steeg de omzet van Simon-Kuchers Amsterdamse vestiging met 27% in 2018 en 27% in 2017, en ook dit jaar is sterke groei genoteerd. Opgericht in 2008, telt Simon-Kucher & Partners vandaag de dag meer dan 50 consultants in ons land, die in het bijzonder werken aan vraagstukken op het gebied van commerciële strategie, sales & marketing en pricing.

Arjen Brasz (1985) treedt per 1 januari 2020 toe tot de maatschap. Hij richt zich op commerciële strategie, pricing en sales binnen de maakindustrie en is onderdeel van de chemie- en bouwpraktijken van het bureau. Hij studeerde af aan RSM Erasmus Universiteit in 2009, waar hij een master in Business Administration afrondde.

Jos Eeland en Arjen Brasz partner bij Simon-Kucher & Partners

De één jaar oudere Jos Eeland (1984) is onderdeel van de consumer goods & retail-praktijk, waarbinnen hij werkt aan commerciële strategievorming, prijsoptimalisatie en distributiebeleid. Voordat hij bij Simon-Kucher in dienst trad, werkte hij voor Nidera, een Rotterdamse leverancier van commoditydiensten en -oplossingen, en Strategy Works, een Brits strategisch boutique kantoor. 

Onno Oldeman, die het kantoor elf jaar geleden oprichtte en fungeert als managing partner voor Nederland en lid is van Simon-Kuchers wereldwijde bestuur, toont zich verheugd met de aanstellingen. “De vraag naar consultancy in sales, groei in de winst en het kernthema pricing blijft enorm. Hierdoor blijven wij groeien en daarom kunnen wij ook nieuwe partners benoemen.” 

Wereldwijd telt Simon-Kucher & Partners 130 partners, die leiding geven aan een team van 1.400 werknemers verspreid over 39 kantoren in 25 landen. Sinds afgelopen zomer wordt het consultancykantoor geleid door een Duitser en een Brit.