Onno Oldeman in wereldwijde bestuur van Simon-Kucher

20 maart 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Nederlander Onno Oldeman is per 1 januari 2017 benoemd tot bestuurder van Simon-Kucher & Partners. Oldeman is een van de negen leden van de internationale Board van het consultancybureau. 

Onno Oldeman sloot zich in oktober van 2008 aan bij Simon-Kucher & Partners. Hij was afkomstig van Deloitte Consulting, waar hij circa acht jaar werkzaam was, in zijn laatste rol als hoofd van de Customer Market Strategy praktijk. Daarvoor was hij drie jaar als consultant in dienst bij Accenture. 

Oldeman kreeg de taak om de Nederlandse vestiging van het van oorsprong Duitse consultancybureau verder uit te bouwen. Een taak die hij met verve heeft uitgevoerd: vandaag de dag telt het Nederlandse kantoor een team van circa 25 consultants. Ook heeft hij het merk Simon-Kucher op het netvlies van topmanagers weten te krijgen. In december vorig jaar noemden beslissers Simon-Kucher een van de beste marketing adviesbureaus van ons land. 

Onno Oldeman Simon Kucher & Partners

Na zijn eerdere promotie tot partner in januari van 2011 heeft Oldeman nu zijn tweede grote promotie te pakken bij Simon-Kucher. Sinds begin dit jaar maakt hij onderdeel uit van de internationale Board van Simon-Kucher – het orgaan bestaat uit negen leden van verschillende kantoren en landen en is verantwoordelijk voor de operationele leiding van het advieskantoor. Als gevolg van deze benoeming bekleedt Oldeman nu een dubbelrol, aangezien hij als managing partner ook leiding blijft geven aan de Nederlandse vestiging van Simon-Kucher in Amsterdam. 

Oldeman, die gestudeerd heeft aan de Universiteit Twente en INSEAD, Fontainebleau, is gespecialiseerd in commerciële en digitale optimalisatie op het vlak van strategische marketing, sales en pricing. Zijn focus ligt op opdrachtgevers in de branches FMCG, Industrie, Professional Services en Retail, waarbij hij ervaring heeft opgedaan in diverse Europese landen en de Verenigde Staten. Daarnaast heeft hij verscheidene publicaties op zijn naam staan en ondersteunt hij directies van multinationals als persoonlijke adviseur en coach.