Vijf vragen aan PMO-expert Irene van den Beukel

23 december 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

In mei dit jaar maakte Irene van den Beukel de overstap naar WIN. Vijf vragen aan de ervaren PMO-expert.

Hoe ben je bij WIN terechtgekomen?

Op een dag wilde ik informeel om me heen kijken in PMO-land, mijn toenmalige werkgever leek qua PMO-werkzaamheden namelijk een andere richting op te gaan dan waar mijn passie ligt. Mijn man Ard heeft in het verleden gewerkt met Maurice Alberts [Consultant bij WIN] en stelde voor dat ik een keer met Maurice ging bellen. Zo ging het balletje rollen.

Wat was voor jou de reden om over te stappen naar WIN?

De mensen, de visie en de passie voor het vak. Maar bovenal de mensen. Met iedereen die ik toen tijdens de intakegesprekken ontmoette had ik gelijk een goede klik. WIN voelde als thuiskomen. 

Hoe ben je bij WIN gestart en hoe ervaar je je eerste opdracht?

Grappig genoeg kwam er een superleuke opdracht bij BAM op mijn pad en ging de intake zo snel dat mijn eerste werkdag bij BAM ook mijn eerste werkdag bij WIN was. Hierdoor liep de onboarding iets anders dan normaal, maar gelukkig zijn er geweldige collega’s waar ik met eventuele vragen terecht kan. 

Hoe heb je je nieuwe collega’s leren kennen?

Ik viel met mijn neus in de boter want ik werd meteen uitgenodigd op het WIN Festival van 21 mei jongstleden, waar ik veel inspirerende collega’s heb ontmoet en uiteraard op verschillende evenementen daarna ook. 

Wat zou je zeggen tegen mensen die twijfelen om bij WIN of überhaupt in de detachering te komen werken?

Ieder persoon is anders en ik zou benieuwd zijn naar de redenen achter de twijfel. Detacheren is niet voor iedereen weggelegd. Echter voor personen die enthousiast zijn over het PMO-vak en graag daarin verder willen groeien, die deel willen uitmaken van een leuk, gezellig, ondernemend en hecht team en die het net zoals ik gaaf vinden om verschillende bedrijven te leren kennen, elke keer weer iets nieuws te leren en nieuwe interessante opdrachten te krijgen zou ik willen zeggen: wij zijn WIN en jullie zijn van harte welkom!

Voor haar start bij WIN werkte Van den Beukel acht jaar bij CGI, waar ze tal van project management office-rollen vervulde voor opdrachtgevers in de private (APG, British American Tobacco, EDSN) en publieke (Gemeente Groningen, Medisch Spectrum Twente) sector.