Lidewij Kruijt en Denise Wouters aan de slag bij BluPoint

01 november 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

BluPoint heeft onlangs zijn team versterkt met Lidewij Kruijt en Denise Wouters, die sindsdien allebei de rol van Management Consultant vervullen bij het adviesbureau uit Den Bosch.

“De mensen, de bedrijfscultuur, de opdrachten en de reputatie waren voor mij uiteindelijk de factoren waarom ik heb besloten om voor BluPoint te gaan werken”, vertelt Lidewij Kruijt, die in 2018 aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam haar mastergraad in Health Economics behaalde. Eerder rondde ze aan diezelfde academische instelling het bachelorprogramma Beleid & Management Gezondheidszorg af. 

Lidewij maakte de overstap naar BluPoint vanuit een IT-zorgbedrijf, waar ze ruim een jaar de rol van Junior Consultant vervulde. “Hoewel ik het naar mijn zin had bij mijn oude werkgever, had ik het idee dat ik bij BluPoint mijn horizon kon verbreden”, vertelt Lidewij, die toevoegt dat ze de komende tijd beslist op haar plek zit bij BluPoint: “Ik wil me bij deze organisatie verder ontwikkelen tot een goede consultant, die veel waarde creëert voor de klant en opdrachten succesvol aflevert. En uiteraard wil ik mijn bijdrage leveren aan de verdere groei van Blupoint.”Lidewij Kruijt en Denise Wouters aan de slag bij BluPointNaast Lidewij, begon ook Denise Wouters recent bij het Bossche adviesbureau. Wouters kwam in contact met de organisatie tijdens haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging en werd direct “heel enthousiast” van het bedrijf: “Blupoint bestaat uit een gedreven team. Het mooie van het werken bij Blupoint is dat je samen met je team werkt aan verandering bij andere organisaties. Dit wordt niet gedaan door dit voor anderen te doen, maar echt samen met de organisaties. Daarnaast wordt er samen met het team aan de ontwikkeling van de organisatie gewerkt en aan je eigen ontwikkeling.” 

Eerder dit jaar rondde Denise aan de Radboud Universiteit in Nijmegen de masteropleiding Bedrijfskunde af. Binnen deze studie richtte ze zich op vaardigheden als strategievorming, het structureren van processen, het inrichten van strategisch personeelsbeleid en het inrichten van de kennisinfrastructuur van organisatie. Daarvoor behaalde Denise aan de HAN University of Applied Sciences een bachelorgraad in Gezondheidswetenschappen.