Cédrique Geense gestart bij Agile consultancy Adaptif

22 oktober 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adaptif heeft zijn personeelsbestand uitgebreid met Cédrique Geense, die bij het adviesbureau uit Den Bosch actief is Agile Coach en Scrum Master. 

“Voor mij gaf de aandacht voor het personeel en de ontwikkeling de doorslag”, zegt Cédrique Geense over zijn keuze voor zijn nieuwe werkgever.

Hij vervolgt: “Ik had al vrij snel door dat Adaptif veel tijd en energie steekt in het verbeteren van de kennis van zijn personeel. Adaptif organiseert kennissessies en organiseert veel interessante workshops met als doel kennis uit te breiden. Daarnaast is er veel ruimte voor het halen van relevante certificaten, wat ik absoluut op waarde schat.”

Cedrique Geense, Adaptif

Geense maakte de overstap naar het Bossche consultancybureau vanuit design- en ontwikkelbureau Reach Digital, waar hij ruim vier jaar werkzaam was als Scrum Master en Agile Coach. Eerder was hij zo’n half jaar actief voor recruitmentbureau Vonq als Consultant. Daarvoor was hij krap jaar in dienst bij als Adviseur bij wervings- en selectiebedrijf Ardekay. Ongeveer even lang zette hij zich in voor SQPeople als Lead Motivator. Geense begon zijn loopbaan bij personeelsbureau &CO als Project Leader. 

Binnen Adaptif gaat Geense zich de komende tijd richten op het scrum master-schap voor verschillende partijen. “Mijn doel is om veel ervaring op te doen binnen uiteenlopende organisaties en teams”, legt Geense uit, die eveneens aangeeft het erg naar zijn zin te hebben bij Adaptif: “De eerste weken zijn uitstekend bevallen. Inmiddels ben ik als Scrum Master begonnen bij Logius, dat onderdeel is van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hier mag ik voorlopig een team gaan begeleiden gedurende de integratie van onder meer DigiD.” 

Adaptif helpt opdrachtgevers naar een nieuwe manier van werken, met een focus op Agile transities. De ervaren en gecertificeerde Scrum Masters en Product Owners leveren diensten op het valk van consultancy, uitvoering en coaching.

Eerder dit jaar werden Bram Wetzels en Patrick Heller en Arjan Pas en Maarten Verboven aangetrokken.