Zes professionals als consultant gestart bij Supply Value

11 oktober 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value, een adviesbureau op het gebied van inkoop-, supply chain-, informatie- en performancemanagement, heeft zes nieuwe collega’s aangetrokken. Vincent Bilderbeek, Nienke Ebbers, Carianne Zegers, Daan Boele van Hensbroek, Nick Provoost en Varja Loef zijn als consultants gestart.

Vincent Bilderbeek heeft na zijn masteropleiding Marketing Management acht maanden door Australië en Azië gereisd. Na hier de nodige levenservaringen te hebben opgedaan, besloot Bilderbeek zijn professionele carrière te starten bij Supply Value: “De combinatie van de ruime opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid om meteen impact te kunnen maken en het jonge en gedreven team overtuigde mij om voor Supply Value te kiezen als aftrap van mijn carrière.”

Bilderbeek adviseert organisaties over inkoop gerelateerde vraagstukken: “De diversiteit en uitdagingen die komen kijken bij de gecompliceerde inkoopopdrachten maken het werk enorm interessant.” 

Nienke Ebbers gaat de Performance Management-unit versterken. Als pas afgestudeerde zocht ze een organisatie waar ze zowel kon doorleren als ervaring opdoen: “De combinatie van werken op een klus en leren van die klus was wat Supply Value bood en wat mij ook zeer aansprak. De sfeer bij Supply Value is wat mij uiteindelijk over de streep heeft getrokken, de mensen binnen de organisatie zijn ontzettend warm. Daarnaast krijg je de ruimte voor je eigen inbreng, je hebt enorm veel vrijheid en er werd mij ook meteen veel toevertrouwd.” 

Zes professionals als consultant gestart bij Supply Value

Carianne Zegers is een enthousiaste bedrijfskundige die haar masteropleiding Business Administration heeft afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar studie kreeg Zegers affiniteit met verandermanagement en procesoptimalisatie: “Het optimaliseren van bedrijfsprocessen en de kunst van verandermanagement zijn zaken waar ik al tijdens mijn studie erg enthousiast van werd. Bij Supply Value krijg ik de mogelijkheid om mij hierin te verdiepen en me te specialiseren op onder andere deze gebieden.”

Daan Boele van Hensbroek is de nieuwste aanwinst van de business unit Digital van Supply Value. Hij neemt de nodige ervaring mee. Zo was hij reeds een jaar lang eindverantwoordelijk voor de IT- en datakwesties binnen het bestuur van de universitaire faculteitsvereniging Sefa in Amsterdam. Het traineeship van Supply Value ziet Boele van Hensbroek als de perfecte vervolgstap: “Het IT Management traineeship binnen Supply Value geeft mij de kans om mijn wetenschappelijke kennis over jonge bedrijven te combineren met mijn praktische kennis en interesse in IT en data.”

Nick Provoost is geen onbekende voor Supply Value: de young professional begon in 2018 als werkstudent bij het adviesbureau. Provoost heeft destijds de business unit Inkoop ondersteund door het uitwerken van proposities, het ontwikkelen van diverse tools en templates en door mee te denken over de ontwikkeling van trainingen. In september werd hij benoemd tot (inkoop) consultant. De keuze om na zijn masteropleiding bij Supply Value te blijven was snel gemaakt: “Supply Value is voor mij de ideale werkgever waarbij ik plezier kan combineren met hard werken. We werken met een leuke jonge groep collega’s, die allemaal erg gemotiveerd zijn. Dit geeft mij ontzettend veel energie.” 

Tot slot is ook Varja Loef aan het team van het adviesbureau toegevoegd. Zij zal naast haar werkzaamheden als consultant, Supply Value ook gaan ondersteunen op het gebied van marketing. Daarin brengt ze relevante kennis mee die ze tijdens haar masteropleiding Marketing Management heeft opgedaan. 

Loef kijkt na haar eerste weken tevreden terug op haar keuze voor Supply Value: “Bij Supply Value hangt een open en warme sfeer en ik voelde mij meteen erg op mijn gemak. Iedereen staat open voor feedback en wil graag van elkaar leren. Iedere vrijdag komen alle consultants samen op het kantoor van Supply Value, dan wordt er kennis gedeeld en de ervaringen van de klussen besproken.”