WagenaarHoes verwelkomt Marjoka van Doorn en Bas van Delden

10 september 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Organisatieadviesbureau WagenaarHoes heeft twee ervaren professionals aan de gelederen toegevoegd: Marjoka van Doorn, Bas van Delden. Ze zijn respectievelijk gestart als organisatieadviseur en associé.

Marjoka van Doorn heeft zich per 1 september aangesloten bij WagenaarHoes. Ze kan bogen op ruime ervaring als trainer, coach en organisatieadviseur. Sinds 1999 is ze actief geweest vanuit haar eigen onderneming. Ook werkte ze als docent Sociale, Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en is ze werkzaam geweest als opleider Interventiekunde bij het Instituut voor Interventiekunde.

In 2016 promoveerde Van Doorn als sociaal wetenschapper aan de VU Amsterdam. WagenaarHoes reageert verheugd op de komst van Van Doorn en zegt over de kersverse consultant: “Als adviseur is Marjoka breed inzetbaar in verandertrajecten en trainingen in publieke, semipublieke en private organisaties.”

Marjoka van Doorn en Bas van Delden - Wagenaarhoes

Bas van Delden zal zich per 1 oktober aansluiten bij WagenaarHoes. Sinds 2017 is hij werkzaam als directeur Dienstverlening Sociale Verzekeringen bij de SVB. Daarvoor is hij onder andere werkzaam geweest bij de gemeente Amsterdam als directeur Werk en Inkomen en Hoofd Bureau Integriteit.

Als adviseur zal hij zich richten op coaching en advisering van bestuurders en (eind)verantwoordelijke managers, met name rond vraagstukken op het vlak van integriteit en werken volgens ‘de bedoeling’, in het sociaal domein en daarbuiten. Daarnaast is hij inzetbaar als interim-manager.

Opgericht in 1987, is WagenaarHoes een middelgroot organisatieadviesbureau gevestigd in Driebergen-Rijsenburg dat opdrachtgevers – bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties – helpt bij het realiseren van complexe organisatieveranderingen en vraagstukken op het gebied van strategievorming, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling. 

WagenaarHoes is lid van de Raad van Organisatieadviesbureaus (ROA). Een groot deel van de adviseurs van WagenaarHoes is Certified Management Consultant (CMC), waarmee opdrachtgevers de garantie hebben dat een CMC minimaal vijf jaar ervaring heeft met het werken in complexe adviesopdrachten en dat de adviseur voortdurend werkt aan zijn professionele ontwikkeling. WagenaarHoes is ook ACP-geaccrediteerd.