Maarten Verbakel en Deborah Caia versterken Varrlyn

21 juni 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Varrlyn heeft twee nieuwe professionals toegevoegd aan het team. Deborah Caia treedt in dienst en Maarten Verbakel heeft zich als contractor aangesloten. Met hun komst groeit het personeelsbestand naar meer dan vijftien professionals.

Varrlyn is een consultancybureau dat financiële instellingen helpt bij business transformaties en systeemimplementaties. Het Amsterdamse bureau richt zich vooral op front- en backoffice vraagstukken in de dealingroom van banken.

Maarten Verbakel is een ervaren senior business analist die kan bogen op een trackrecord van bijna twintig jaar in de financiële sector. In de afgelopen tien jaar was hij betrokken bij verandertrajecten bij de vier grootste banken van ons land – Rabobank, ABN Amro, ING en SNS.

Na zo'n tien jaar te hebben gewerkt voor KPN ICT Consulting (destijds Getronics Consulting), Kurt Salmon (onderdeel van Accenture) en Novisource, is Maarten de afgelopen vijf jaar actief als zelfstandig consultant. Eerder in zijn carrière was hij werkzaam bij de Britse multinational BT en SNS Bank.

Gedurende zijn loopbaan heeft Maarten uitgebreide ervaring opgedaan met projectmanagement, data-analyses en business-IT vraagstukken. Hij heeft een grondige kennis van financiële markten en producten, en kennis van risk management en asset & liability management (ALM). Vanuit Varrlyn bekleedt Maarten momenteel een rol binnen de ALM-afdeling van de Rabobank.

Maarten Verbakel en Deborah Caia versterken VarrlynOndertussen is ook Deborah Caia gestart bij Varrlyn, in de rol van recruiter. Na het behalen van haar master in de rechten aan de Universiteit van Brescia werkte de van oorsprong Italiaanse voor Staples en Elsevier in Amsterdam. Bij de leverancier van kantoorartikelen maakte Deborah deel uit van een team dat de implementatie van een nieuw Human Capital Management (HCM) systeem ondersteunde. Bij Elsevier was ze lid van het Content Protection-team. Deze afdeling beschermt het (online) intellectuele eigendom (inhoud, onderzoek) van het bedrijf tegen misbruik en diefstal.

In haar nieuwe rol leidt ze Varrlyn’s recruitment- en talent sourcing activiteiten. Het adviesbureau werkt met een kernteam van experts en beschikt daarnaast over een netwerk van externe zelfstandige consultants. Deborah wordt verantwoordelijk voor search & selection, staffing voor opdrachten en het onderhouden van relaties met kandidaten en derde partijen.

Vorig jaar trok Varrlyn twee professionals aan voor zijn consultancydiensten rondom Murex: Rajib Ranjan Ganguly en Rakesh Pai.