Anouk de Louw en Ravi Panday starten als Young Executives

12 juni 2019 Consultancy.nl

Anouk de Louw en Ravi Panday zijn als Young Executive bij Boer & Croon gestart. Zij maken allebei deel uit van het Young Executive programma (YEM), een driejarig traject dat young professionals in staat stelt om werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven uit uiteenlopende sectoren. 

Anouk de Louw is eerder deze maand gestart bij Boer & Croon als Young Executive. De young professional rondde vorig jaar een masteropleiding in Business Administration (Strategy & Organization) af aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daar schreef ze haar scriptie over de drijfveren van medewerkers om de producten van de organisatie aan te bevelen. “Met als doel om erachter te komen hoe organisaties hun klant- en medewerkersloyaliteit kunnen verhogen.”

Gedurende haar studietijd deed De Louw een bestuursjaar bij Integrand. Daar was ze verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende Inhousedagen. “Op die manier kwam ik er al vrij snel achter wat voor bedrijven me aanspraken.” Volgend op haar afstuderen was ze enige tijd werkzaam in een project binnen VodafoneZiggo, waar ze betrokken was bij de HR-integratie tussen Vodafone en Ziggo. Voorafgaande aan haar start als Young Executive bij Boer & Croon was ze actief bij Picnic binnen het People Planning team. Daar was ze samen met een team verantwoordelijk voor de dagelijkse planning voor de distributiecentra.

Persoonlijke ontwikkeling

Gevraagd waarom ze gekozen heeft voor haar nieuwe uitdaging bij Boer & Croon, een managementbureau uit Amsterdam dat zich hoofdzakelijk richt op het leveren van managers op bestuurs- en directieniveau, geeft De Louw aan: “Ik heb voor de rol bij Boer & Croon gekozen, om me zowel op professioneel als persoonlijk vlak nog verder te kunnen ontwikkelen. Maar ook omdat ik nog verschillende opdrachten in diverse branches wil oppakken. En het mooie aan Boer & Croon vind ik dat je dit met een grote groep andere Young Executives doet. Ik ben erg enthousiast over het Management Development Program in combinatie met de verschillende opdrachten."

Over welke rol De Louw in de toekomst mogelijk wil bekleden, zegt ze: “Idealiter een rol die te maken heeft met de Corporate Social Responsibility van een bedrijf. Sinds anderhalf jaar ben ik betrokken bij Ninos de Guatemala, een Nederlandse stichting, die drie scholen opgericht heeft in Guatemala. Ik vind het dan ook belangrijk om me naast mijn werk ook maatschappelijk te blijven ontwikkelen.”

Anouk de Louw en Ravi Panday starten as Young Executives bij Boer & Croon

Met een afgeronde opleiding in Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam, staat ook Ravi Panday aan het begin van zijn loopbaan. Gedurende zijn opleiding deed hij echter al ruime en relevante werkervaring op. Zo was hij tijdens zijn studiejaren bij De Nederlandsche Bank (DNB) actief, waar hij hoofdzakelijk op de afdeling Communicatie als publiek spreker werkte. Over die periode zegt Panday: “Dagelijks komt een verscheidenheid aan groepen langs, van studenten tot directies tot internationale topbestuurders. Met deze groepen ging ik inhoudelijk in op de kerntaken van DNB, de economie en de Europese politieke en monetaire samenwerking. Enorm uitdagend om als student voor gewichtige groepen te staan en op de dag flexibel te zijn in je stijl. Verder bood de baan een mooie wisselwerking met mijn studie Economie en Bedrijfskunde, en heb ik een hoop opgestoken van het onderdeel zijn van een professionele werkomgeving.”

Naast zijn werkzaamheden voor DNB en zijn studieactiviteiten, zette Panday ook enkele initiatieven op, waaronder een project met én voor vluchtelingen (RefuGenius) om hen te verbinden aan relevante arbeidsmarktplaatsen in Nederland. Ook bracht hij in die periode veel tijd door met studenten van Enactus, een studentencommunity voor sociaal ondernemerschap. Panday vertelt: “Eenmaal met mijn master op zak ben ik vervolgens een jaar gaan reizen en heb bij terugkomst een programmeerschool opgezet voor studenten op de universiteit.”

Young Executive Management

Ook Panday begon aan het Young Executive Management (YEM) programma van Boer & Croon. Het driejarige programma laat young professionals werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven in uiteenlopende industrieën, met een focus op domeinen als management, consultancy en projectmanagement. Ook doorlopen de Young Executives een uitgebreid ontwikkelprogramma. Dit traject bestaat onder meer uit intensieve coaching door ervaren adviseurs, een trainingsprogramma, events en uit veel kennisdelingsmomenten met collega’s.

Gevraagd naar waarom hij juist voor zijn nieuwe rol bij Boer & Croon gekozen heeft, geeft Panday aan: “Boer & Croon treedt naar buiten als een organisatie die opereert op het snijvlak van advies en management. Dat spreekt enorm tot mijn verbeelding, een organisatie waar ik wat kan met mijn analytische geaardheid en ondernemendheid. Verder zie ik mijzelf mij de komende jaren als generalist doorontwikkelen binnen de kaders van (project)management.” Vooral de variëteit in projecten spreekt Panday aan: “Boer & Croon is in staat om zeer diverse projecten binnen te slepen voor onder andere haar Young Executives, wat uitstekend werkt voor generalistische ervaring.” Hij voegt toe: “Ik ben vooral enthousiast over de mogelijkheid om in drie jaar een kijkje te nemen in verschillende keukens vanuit verschillende rollen. Dat is toch echt een andere ervaring dan een baan op de financiële afdeling bij één bedrijf.”

Panday wijst er tot slot op dat Boer & Croon zich momenteel volop in het proces bevindt van het herpositioneren van haar diensten in de markt. “Dat betekent een hoop verandering en vernieuwing wat zich voor mij als starter vertaalt naar een dynamische en daarmee rijke leeromgeving.” Op de vraag hoe zijn toekomst er binnen Boer & Croon uitziet, zegt de Young Executive ten slotte: “Ik hoop na drie jaar meer sturing te kunnen geven aan het verdere verloop van mijn carrière wat soort organisatie en rol betreft. Verder bestaan er een aantal commissies binnen de poel van Young Executives, waaronder die van acquisitie. Het lijkt mij leuk om over enige tijd daarbij aan te sluiten en daarmee ook een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de commerciële kant van de organisatie.”

Om jonge, ambitieuze starters kennis te laten maken met Boer & Croon en met het YEM-programma, organiseert het adviesbureau eind dit jaar opnieuw het zogeheten Boer & Croon Talent Event. Afgestudeerde talenten met maximaal twee jaar werkervaring kunnen dan meemaken hoe het leven van een Young Executive bij Boer & Croon er uitziet. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor deelname.


Meer nieuws over
×
×
Accenture ACE Company Adaptif Adlasz Adviesgroep Novius AevesBenefit Anderson MacGyver Andersson Elffers Felix Annalise Arlande Arthur D. Little AT Osborne Atos Consulting Bain & Company Baker Tilly BDO BearingPoint Berenschot Best Value Group Bewegin Bisnez BlinkLane Consulting BluPoint BMC Boer & Croon Management BOLD Bolster Bostec Boston Consulting Group Bright & Company | People Strategy Buitenhuis Advies buro C5 Bvolve Capgemini Invent Cegeka Consulting Cmotions COMATCH Common Eye Conclusion Count & Cooper CPMview De Issuemakers De Kleine Consultant Deloitte Delta Capita Digital Power Dimensys Drijver en Partners Ecorys Eden McCallum Energyprofs Enigma Consulting Eurekon EY EY-Parthenon Finext First Consulting Flowant flowresulting Fronteer FTE Groep FTE Improvery Galan Groep GalanNXT Grant Thornton Groenewout Gupta Strategists Gwynt Hamstra & Partners Hogenhouck m&a Hospitality Group Hot ITem House of Performance IG&H Improven InContext innergo INNOPAY Intermedius ITDS Business Consultants Itility JBR JBR Interim Executives Kearney Kirkman Company Korn Ferry KplusV KPMG Kruger Kurtosis KWINK groep Leeuwendaal M3 Consultancy Magnus Marktlink Mazars McKinsey & Company Mercer METRI MLC Mobilee Möbius Monitor Deloitte Morgens Mount Consulting MSR Consulting Group NEWCRAFT Ngenious Node1 Oliver Wyman OrangeX Ordina Organize Agile p2 PA Consulting Group Paul Postma Marketing Consultancy People Change PNO Consultants Projective Protiviti Proven Partners Prowareness PwC Quint Quintop Raad van Toekomst RedFoxBlue ResidentieProfs Rijnconsult Riverwise Roland Berger Salvéos Schaekel & Partners SeederDeBoer Sia Partners Significant Groep Simon-Kucher & Partners SiRM Solid Professionals SOLVE Consulting SparkOptimus Staffing MS Strategy& Student Consultancy Group Summiteers Supply Value Symbol Synechron The Next Organization TIC Advisory Turner TWST TwynstraGudde UMS Group UniPartners UPD Van Oers Corporate Finance Vanberkel Professionals Varrlyn Vasco Consult Vintura VODW Volt Strategy Voogt Pijl & Partners WIN Xebia Yellowtail YGroup YNNO Young Advisory Group YourConnector Zanders Zestgroup