Bisnez BBQ voor afgestudeerd talent en young professionals

10 april 2019 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 24 mei organiseert organisatieadviesbureau Bisnez de Bisnez BBQ, een evenement voor starters en young professionals met maximaal drie jaar werkervaring. In een informele en ontspannen setting kunnen de deelnemers kennismaken met consultants van Bisnez, die zullen vertellen hoe het is om bij Bisnez te werken als consultant of projectmanager.

Bisnez, opgericht in 2003, is een snelgroeiend management- en adviesbureau dat opdrachtgevers helpt verandertrajecten door te voeren op het snijvlak van processen, informatie en control. Daarbij ondersteunt Bisnez opdrachtgevers uit de private en de publieke/non-profit sector. Het bureau ondersteunt klanten – organisaties uit de private en de publieke/non-profit sector – bij het succesvol doorvoeren van complexe veranderingen. “Bisnez vertaalt de gekozen strategie naar beheersbare en haalbare veranderopgaven, zorgt dat deze veranderopgaven voorspelbaar verlopen en zorgt dat verandering wordt verankerd door processen, informatie en control op orde te brengen.”

Vandaag de dag telt het team van Bisnez meer dan vijftig medewerkers in vaste dienst. Het snel groeiende bureau is gedurende het jaar continu op zoek naar nieuwe talenten, waaronder net afgestudeerde starters en young professionals (met maximaal 2 a 3 jaar werkervaring.
Bisnez BBQ op 24 mei voor afgestudeerd talent en young professionals

Bisnez BBQ

Om kennis te maken met deze groep starters en young professionals en hen te enthousiasmeren voor een mogelijke baan als projectmanager of management consultant, organiseert Bisnez eind komende maand, op 24 mei, een informele BBQ. Tijdens het informele evenement komen zij in contact met de consultants van Bisnez, die hun ervaringen zullen delen en uiteen zullen zetten hoe het is om als consultant of projectmanager bij Bisnez te werken.

Gevraagd naar de bedrijfscultuur waar de jonge talenten mogelijk aan de slag kunnen, spreekt Bisnez van een “professionele, inspirerende en mensgerichte werkomgeving”, waar young professionals vanaf dag één verantwoordelijk zijn voor het succesvol afronden van een opdracht. Ook wijst Bisnez op de “professionele en persoonlijke ontwikkeling” die jonge talenten doormaken, en op de “goede begeleiding en coaching door ervaren collega’s” die hen wordt geboden.

Het adviesbureau voegt toe: “Er is veel aandacht voor de mens, zowel voor de eigen medewerkers als de mens achter de opdrachtgever. Onze platte organisatie structuur zorgt voor korte lijntjes en makkelijk te bereiken collega’s. Er wordt veel waarde gehecht aan sociale cohesie en er worden dan ook diverse activiteiten door het jaar georganiseerd. Bisnez is een hechte en oprechte organisatie met een ambitieuze club mensen.”

Deelname

Wie aanwezig wil zijn op de Bisnez BBQ en kennis wil maken met het team, kan zich kwalificeren voor deelname. Pas afgestudeerden en young professionals met maximaal drie jaar werkervaring kunnen voor 15 mei hun CV opsturen naar starters@bisnez.com, inclusief een korte motivatie, waarin ze in drie zinnen aangeven waarom Bisnez hen zou moeten uitnodigen. Voor 22 mei laat Bisnez vervolgens weten of kandidaten geselecteerd zijn. 

Voor meer informatie over de vacatures voor starters en de selectiecriteria, zie hier, of de website van Bisnez.