Veertien zakelijke dienstverleners in top 250 groeibedrijven

15 april 2019 Consultancy.nl 8 min. leestijd

In de Top 250 Groeibedrijven-ranking van 2019, uitgebracht door platform ‘nlgroeit’, staan veertien vertegenwoordigers uit de adviesbranche genoteerd. Zo staan onder meer de BPO-servicespraktijk van Centric, implementatie-adviesbureau Intermedius, inkoopspecialist AevesBenefit en zakelijk dienstverlener Conclusion (Services) in de ranking van snelgroeiende bedrijven.

Nlgroeit is een platform dat bedrijven met tussen de €1 miljoen en €100 miljoen omzet helpt groeien, door het organiseren van events, peer-learning, webinars, expertsessies en het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn. Eind maart vond in Ahoy Rotterdam het nlgroeit jaarevent plaats. Op het event kwamen ruim 300 groeiondernemers, mentoren, groeiambassadeurs en partners van nlgroeit af. Het was een middag en avond vol inspirerende gesprekken, nieuwe ontmoetingen en ambitieuze plannen. 

Top 250 Groeibedrijven

Een van de hoogtepunten van de avond was de bekendmaking van de Top 250 Groeibedrijven 2019, een ranking die de snelst groeiende organisaties uitlicht. Onder de vele bedrijven zijn ook verschillende zakelijke dienstverleners, adviesbureaus, ICT-spelers en vertegenwoordigers uit aanpalende adviessegmenten te vinden. Een overzicht van de veertien adviespartijen die de ranking wisten te halen:Top 250 Groeibedrijven 2019

Conclusion 
Opgericht: 1997             
Aantal medewerkers: 1.700+

Conclusion is een multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Georganiseerd als een ecosysteem met specialistische bedrijven, combineert Conclusion ICT-kennis met business- en domeinkennis. De primaire focus ligt in de markten Openbaar Vervoer, Zorg, Overheid, Utility en Food & Agri.

Intermedius
Opgericht: 2006             
Aantal medewerkers: 25+

Intermedius is een implementatie-adviesbureau uit Gouda dat organisaties adviseert bij het inrichten van portfoliomanagement, met als doel deze organisaties wendbaar te maken en hen van grip te voorzien. Dit kan betrekking hebben op research & development, op complexe, grote projecten en programma’s, en op verandertrajecten (ICT) en allianties.

AevesBenefit
Opgericht: 1997             
Aantal medewerkers: 200+

AevesBenefit is een inkoopadviesbureau voor advies, werving & selectie en detachering. Specialismen van het bedrijf zijn onder meer: procurement, inkoopadviesdiensten, detachering, consultancy, outsourcing, aanbesteden, werving & selectie, ontwikkeling en coaching en training.

ArrangeGroup
Opgericht: 2000             
Aantal medewerkers: 250+

Arrange Group is een facilitair ondernemingshuis met dienstverlening ondergebracht in drie onderdelen: Arrange Integrated (integrated facility management), Arrange Interim (interim-management) en Arrange Consultancy (adviesdiensten). Expertisegebieden van de facilitair dienstverlener – van operationeel+ tot strategisch – zijn onder andere: regievoering, advies, projectmanagement, interim en werving & selectie.

Calco
Opgericht: 2004             
Aantal medewerkers: ~500

IT-opleider en -detacheerder Calco geldt als een van de grotere aanbieders van jonge IT-professionals in Nederland. Sinds de oprichting heeft de specialist in detachering, coaching en opleiding een enorme groei doorgemaakt, waarvoor het bedrijf geregeld erkenning heeft gekregen. Sinds vorig jaar is Calco ook in Duitsland actief.

Centric
Opgericht: 1992
Aantal medewerkers: 4.300      

Centric is een van de grootste ICT-dienstverleners van ons land, die diensten aanbiedt op gebieden als ICT-consultancy, software solutions, IT-outsourcing, business process outsourcing (BPO) en staffing services.

DVJ Insights
Opgericht: 1996
Aantal medewerkers: 50+

DVJ Insights is een wereldwijd full service-marktonderzoeksbureau dat deel uitmaakt van de DVJ Research Group, een van de grotere marktonderzoeksbureaus van Nederland. Expertisegebieden van DVJ zijn onder meer marktonderzoek, analytics, consultancy, branding, advertising en media.

Finance Factor
Opgericht: 2011
Aantal medewerkers: 5

FinanceFactor is een executive search- en interim-managementorganisatie uit Wassenaar, gespecialiseerd in bemiddeling van financiële professionals. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van interim management, executive search, executive coaching, assessments, outplacements en werving & selectie.

Frisse Blikken
Opgericht: 2011             
Aantal medewerkers: 80+

Frisse Blikken is een snelgroeiend adviesbureau dat jonge projectmanagers levert aan opdrachtgevers. De young professionals ondersteunen klanten op gebieden als employer branding, nieuwe manieren van werken, talent acquisition & development, strategy & brand activation en serious gaming. 

Itility
Opgericht: 2006
Aantal medewerkers: 200+

Itility is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in onder meer digital transformation, automation en analytics. Itility ontwerpt en implementeert complexe IT-landschappen bij multinationals en acteert hierbij als innovatiepartner. Het bedrijf is onder andere actief in IT-infrastructuur, applicatieontwikkeling, analytics en IoT.

McCoy & Partners
Opgericht in: 2012
Aantal medewerkers: 102

McCoy & Partners is een 100% SAP-dienstverlener die opereert op het snijvlak van business en IT. De organisatie helpt klanten met het vereenvoudigen van IT-systemen en processen.

Over Morgen
Opgericht: 2001             
Aantal medewerkers: 70+

Over Morgen werkt aan zichtbare oplossingen voor een duurzame leefwereld. Dit doen zij met een integrale aanpak op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en energietransitie. Het bureau biedt ondersteuning bij zowel project- en procesmanagement, selectie en aanbesteding, als bij financiële en juridische vragen en participatie.

Vanberkel Professionals
Opgericht: 2008             
Aantal medewerkers: 80+

Vanberkel Professionals is een financieel en interim adviesbureau dat diensten levert binnen in het brede financiële werkveld. Het bureau is gespecialiseerd in gebieden als audit, controlling, consulting en financial accounting en bedient onder meer de segmenten Rijksoverheid, lokaal bestuur, woningcorporaties, zorg en onderwijs in Nederland.

“Met trots mogen wij bekendmaken dat Vanberkel Professionals officieel één van de Top 250 Groeibedrijven 2019 is! Wij zijn ontzettend blij met dit nieuws en willen iedereen bedanken, die aan dit succes heeft bijgedragen!”, laat oprichter Bob van Berkel weten in een reactie.

You-Get
Opgericht: 2007             
Aantal medewerkers: ~70

You-Get is een innovatieve aanbieder van softwareoplossingen, met een focus op business process management. Het in Amsterdam gevestigde bureau heeft een holistische, modulaire “360ᵒ aanpak” ontwikkeld die organisaties moet helpen groeien naar procesvolwassenheid.